Stoiximan.gr Κατάθεση| Tρόποι Καταθέσης (κάρτα , skrill, VIVA) | Paysafe Κάρτα

stoiximan κατάθεση και καταθέσεις

Ο stoiximan.gr προσφέρει μια σειρά από τρόπους κατάθεσης για να μπορέσει κάποιος που ενδιαφέρεται για online στοίχημα να κάνει εγγραφή και να στοιχηματίσει νόμιμα online στην Ελλάδα , αλλά και για υπάρχων χρήστες του στοίχιμαν που επιθυμούν να κάνουν κατάθεση χρημάτων στο στοιχηματικό τους λογαριασμό.

Μετά την επιβολή των capital controls (έλεγχος κίνησης κεφαλαίων) κάποιοι τρόποι κατάθεσης είχαν προσωρινά παγώσει, όπως για παράδειγμα η κατάθεση μέσω paysafe κάρτα , ενώ νέοι τρόποι προστέθηκαν όπως το viva wallet και τα viva spots που διευκόλυναν τους νέους και παλιούς παίκτες να καταθέσουν χρήματα στο λογαριασμό τους.

Οποιοδήποτε τρόπο και αν επιλέξετε θα πρέπει να είστε ο φυσικό κάτοχος της πηγής που τροφοδοτεί με χρήματα τον στοιχηματικό σας λογαριασμό , ενώ θα σας ζητηθεί να πιστοποιήσετε (stoximan ταυτοποίηση) με τα αντίστοιχα έγγραφα τον τρόπο κατάθεσης που θα επιλέξετε επομένως προσοχή μη χρησιμοποιήσετε λανθασμένα στοιχεία.

stoiximan εξυπηρετηση πεκλατών επικοινωνια ταυτοποιηση τηλέφωνο

Ας δούμε τους διαθέσιμους αυτή τη στιγμή τρόπους που έχετε για κατάθεση χρημάτων στον stoiximan.gr :

 1. Ελληνική Πιστωτική-Χρεωστική Κάρτα
 2. Ξένη Πιστωτική-Χρεωστική Κάρτα
 3. Τραπεζική Πληρωμή / Τραπεζικό Έμβασμα
 4. VIVA Spots
 5. VIVA Wallet
 6. Paysafe Κάρτα
 7. Skrill
 8. Neteller
 • STOXIMAN ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΩΣΤΙΚΗ Ή/ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Μπορείτε να καταθέσετε χρήματα με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα που έχει εκδωθεί στην Ελλάδα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε :

 1. Αριθμό της κάρτας 
 2. Μήνα και Χρονιά λήξης
 3. Ονοματεπώνυμο του κατόχου
 4. CCV2 (Τα 3 ή 4 τελευταία ψηφία του αριθμού πάνω από την υπογραφή σου στο πίσω μέρος)

Θα πρέπει η κάρτα να είναι δικιά σας διότι όπως αναφέρει και στους όρους καταθέσεων εαν δεν είστε ο κάτοχος ή/και  χρησιμοποιήσετε κεφάλαια που δεν ανήκουν σε εσάς η συναλλαγή όπως και τα κέρδη που προέκυψαν από αυτή μπορούν να ακυρωθούν.Θα συμπληρώσουμε ότι και ο λογαριασμός σας λογικά θα κλείσει.

Eαν είναι η πρώτη φορά που κάνετε κατάθεση με αυτό τον τρόπο θα σας ζητηθεί να αποστείλλετε την κάρτα με ορατά τα πρώτα έξι και τα τελευταία τέσσερα ψηφία του αριθμού της κάρτας σας καλύπτωντας το CVV/CVV2 αριθμό στο πίσω μέρος της κάρτας σας.Το ελάχιστο ποσό κατάθεσης είναι τα 5 ευρώ και το μέγιστο τα 5.000ευρώ.

 • STOXIMAN ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΞΕΝΗ ΠΙΣΤΩΣΤΙΚΗ Ή/ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Εάν είστε κάτοχος πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας με εκδότη τραπεζικό ιδρυμα του εξωτερικού και επιθυμείτε να κάνετε κατάθεση θα σας ζητηθεί αντίστοιχα να καταχωρήσετε τα στοιχεία της κάρτας (αριθμός , μήνας/χρόνος λήξης , κλπ)

stoiximan live casino slots jackpots froutakia poker

 • STOIXIMAN ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ

Η επιβολή του ελέγχου κεφαλαίων οδήγησε και σε ένα ”θετικό στοιχείο’‘ που αφορούσε το άνοιγμα e-banking λογαριασμών από πολύ κόσμο ,  όπως επίσης και η έκδοση καρτών για τις τραπεζικές καθημερινές εργασίες που μπορούν να διεκπεραιωθούν χωρίς να υπάρχει λόγος να τρέχουμε στα τραπεζικά γκισέ.Ο stoximan προσφέρει τη δυνατότητα κατάθεσης μέσω τραπέζης είτε

 1. μέσω e-banking
 2. είτε με τραπεζική πληρωμή στο ταμείο της τράπεζας

Μέσω ebanking η υπηρεσία προσφέρεται στην Εθνική Τράπεζα , Alpha Bank , Τράπεζα Πειραιώς και Eurobank , ενώ με πληρωμή στο ταμείο πέρα από αυτές τις 4 μπορείτε και στην Attica Bank.Και στις 2 περιπτώσεις ο stoiximan σας παρέχει έναν Προσωπικό Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής. Ο κωδικός  δεν αλλάζει και μπορείτε να τον χρησιμοποιήσειτε όσες φορές επιθυμείτε.Το μέγιστο ποσό κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα είναι 5.000ευρώ.

 • STOIXIMAN VIVA SPOTS

στοιχιμαν κατάθεση βιβα σποτ spots viva

O stoiximan παρουσιάζει τα  Viva Spots ως ενναλακτική της κατάθεσης με κάρτα paysafecard , ώστε να αποκτήσει πρόσβαση στους χρήστες που δεν έχουν πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό. Τα VIVA Spots αποτελούν υπηρεσία της Viva Payments (Ελληνική Εταιρεία με επίσημη άδεια από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Ίδρυμα Έκδοσης Ηλεκτρονικού Χρήματος). Κάθε νέος χρήστης στον stoiximan έχει έναν μοναδικό προσωπικό κωδικό VIVA έτσι ώστε μόλις κάνει κατάθεση με το συγκεκριμένο κωδικό να υπάρχει αντιστοιχία και άμεση κατάθεση του ποσού στον στοιχηματικό σας λογαριασμό.

Τα VIVA Spots (1000+ σημεία)  βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα και μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά εδώ www.vivapayments.com/el/network/.Όπως θα δείτε συμμετέχουν βενζινάδικα (ΕΚΟ , Shell , BP) , Super Market (METRO , MyMarket) , Βιβλιοπωλεία (ΙΑΝΟΣ) , Καταστήματα ηλεκτρονικών και πολυμέσων (Public , Media Markt) και άλλα. Πολύ εύχρηστος τρόπος για κάποιον που στέκεται μακριά από τις τράπεζες.Να επιστήσουμε την προσοχή ότι και εδώ οι συναλλαγές ελέγχονται εάν διαπιστωθεί κάποια περίεργη δραστηριότητα.

 • STOIXIMAN VIVA WALLET

Tο Viva Wallet είναι ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι (ewallet) της Viva και για να κάνετε κατάθεση θα πρέπει πρώτα να ανοίξετε έναν λογαριασμό εδώ www.vivawallet.com/el-gr/personal/. Πέρα από τη δυνατότητα για κατάθεση αποκτάτε και άλλα προνόμια όπως είναι η δυνατότητα έκδοσης κάρτας Mastercard Viva , το viva wallet app και χρήση QR Codes , μεταφορά χρημάτων από wallet σε wallet.To viva wallet μπορείτε να το φορτώσετε μέσω e-banking , viva spots , κάρτα , viva e-money και pay@home.Το ελάχιστο ποσό κατάθεσης είναι τα 5 ευρώ και το μέγιστο τα 5.000ευρώ.

stoiximan mobile app android apple watch live betting

 • STOIXIMAN PAYSAFE

Ακολουθώντας τις υπόλοιπες online εταιρείες νόμιμου στοιχήματος στην Ελλάδα , ο stoximan επανέφερε την paysafe κάρτα για καταθέσεις στον στοιχηματικό σας λογαριασμό. Η paysafecard προσφέρει τη δυνατότητα online καταθέσεων για πάμε στοίχημα στις περιπτώσεις που δεν έχετε ή δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάρτα πιστωτική/χρεωστική ή τραπεζικό λογαριασμό.Οι paysafe κάρτες κυκολοφορούν σε ονομαστική αξία των 5, 10, 25, 50 και 100€.Αναλυτική παρουσίαση για stoiximan paysafe κατάθεση.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εντοπίσετε το πλησιέστερο σε εσάς σημείο πώλησης μέσω της σελίδας της paysafecard και να αγοράσετε με μετρητά την κάρτα με την αξία που επιθυμείτε. Στη συνέχεια αφού συνδεθείτε στο stoiximan λογαριασμό σας , οδηγείστε στη σελίδα των καταθέσεων και επιλέγετε την επιλογή της paysafecard.Θα πρέπει να επιλέξετε το ποσό κατάθεσης και στη συνέχεια θα πρέπει να συμπληρώσετε τον 16-ψήφιο κωδικό.Για να βρείτε το κοντινότερο κατάστημα εποσκεφτείτε τη σελίδα www.paysafecard.com/el-gr/buy/. Το ελάχιστο ποσό κατάθεσης με paysafe κάρτα στο stoiximan είναι τα 10 ευρώ και το μέγιστο τα 1.000ευρώ.

Stoiximan paysafe κάρτα κατάθεσης. στοιχημαν παυσαφε για νόμιμο στοίχημα

 • STOIXIMAN SKRILL

Η skrill όπως και το viva wallet είναι ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι (e-wallet) και σας επιτρέπει να μεταφέρετε μέσω internet με ασφάλεια χρήματα σε διάφορες σελίδες ηλεκτρονικών υπηρεσιών. Για να καταθέσετε χρήματα στον stoximan μέσω skrill θα πρέπει να εισάγετε το email του skrill λογαριασμού σας και το  ποσό που επιθυμείτε να καταθέσετε.

Το άνοιγμα του λογαριασμού είναι δωρέαν όπως και η μεταφορά χρηματών προς το stoiximan. Αντίστοιχα όπως και το viva wallet μπορείτε  να φορτώσετε χρήματα στο skrill πορτοφόλι σας με διάφορους τρόπους όπως τραπεζικό έμβασμα , πιστωτική/χρεωστική κάρτα.Τα χρήματα πιστώνονται άμεσα στο λογαριασμό σας , ενώ το ελάχιστο ποσό κατάθεσης είναι τα 5 ευρώ και το μέγιστο τα 5.000ευρώ.

 • STOIXIMAN SKRILL 1-TAP

Το skrill εκτός από τον τρόπο κατάθεσης ( με mail και ποσό) που περιγράψαμε παραπάνω έχει ενσωματώσει την υπηρεσία ”skrill 1-tap” που ουσιαστικά επιταχύνει τα βήματα κατάθεσης στο ελάχιστο δυνατό.

Και εδώ την 1η φορά που θα χρησιμοποιήσετε το 1-tap θα σας ζητηθεί να εισάγετε το skrill mail και το ποσό κατάθεσης.Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να κάνετε login με τα στοιχεία σας στο skrill και να επιβεβαιώσετε την 1η σας skrill 1-tap κατάθεση.Για μελλοντικές καταθέσεις τα στοιχεία σας θα είναι καταχωρυμένα και η διαδικασία θα ολοκληρώνεται πιο γρήγορα.Το ελάχιστο ποσό κατάθεσης είναι τα 5 ευρώ και το μέγιστο τα 5.000ευρώ.

 • STOIXIMAN NETELLER

Το neteller όπως και το skrill και τo viva wallet αποτελεί ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι (e-wallet) και οι υπηρεσίες του είναι συναφής με το skrill. Tόσο το skrill όσο και η neteller και η paysafecard ανήκουν στην ίδια εταιρεία (Paysafe Group).

Για να καταθέσετε χρήματα στον stoximan μέσω skrill θα πρέπει να εισάγετε το αριθμό λογαριασμού neteller (12ψήφιος αριθμός) , το ID Aσφαλείας neteller (6ψήφιο ID Ασφαλείας Neteller ή 2-Step Authentication Code) και  το  ποσό που επιθυμείτε να καταθέσετε.Το ελάχιστο ποσό κατάθεσης είναι τα 10 ευρώ και το μέγιστο τα 5.000ευρώ.

stoiximan cash out εξαργυρωση στοιχηματος μπασκετ

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις
**21+. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777
***Η παραπάνω παρουσίαση/αξιολόγηση δεν αποτελεί εμπορική επικοινωνία / προώθηση της stoiximan. Προσφέρεται αποκλειστικά και μόνο για την ενημέρωση των επισκεπτών του webfreebets και αναφέρεται αποκλειστικά στην εμπειρία χρήσης των συγκεκριμένων υπηρεσιών τη δεδομένη χρονική στιγμή (25/02/20).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Aρμόδιος Ρυθμιστής MGA. Αρμόδια Αρχή Εποπτείας Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. | Συχνή Συμμετοχή: Κίνδυνος Εθισμού και Απώλειας Περιουσίας. Γραμμή Βοήθειας: 210-9237777