bet365.gr ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ (ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ , ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ , PΑΥSAFE, ΤΡΑΠΕΖΑ) | ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΝΑΛΗΨΗbet365.gr Τρόποι Ανάληψης και Πληρωμές (χρεωστική, paysafe , skrill, neteller)βετ365 επεξεργασία στοιχηματός στη bet365.gr

Σε προηγούμενο άρθρο είδαμε πώς μπορείτε να κάνετε νόμιμη κατάθεση στη bet365.gr , ενώ στο σημερινό μας άρθρο θα δούμε πώς μπορείτε να κάνετε ανάληψη των κερδών σας και ποιές είναι οι διαθέσιμες μέθοδοι πληρωμής.

Επίσης θα δούμε ποιά είναι τα ελάχιστα ποσά ανάληψης , οπως επίσης και αν υπάρχει κάποια διαφοροποίηση που αφορά την πρώτη ανάληψη από τη σελίδα της βετ365.

Τα capital controls είχαν επιφέρει αλλαγές στους τρόπους κατάθεσης και ανάληψης στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες με αποτέλέσμα και η bet365.gr να προσαρμώσει τις μεθόδους που ήταν σύμφωνες με την Ελληνική Νομοθεσία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μια ένας από τους πιο δημοφιλής τρόπους κατάθεσης μέσω κάρτας paysafe , εξελίχθηκε σε ηλεκτρονικό πορτοφόλι (eWallet) και προσφέρει τη δυνατότητα τόσο για καταθέσεις όσο και για αναλήψεις στο μοντέλο αντίστοιχων e-wallets (skrill , neteller, VIVA Wallet).

Οι μέθοδοι πληρωμής που υπάρχουν διαθέσιμοι στην bet365.gr είναι οι ακόλουθοι :

 1. bet365 ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
 2. bet365 ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
 3. bet365 SKRILL (eWallet)
 4. bet365 NETELLER (eWallet)
 5. bet365  PAYSAFE (eWallet)
 6. bet365 ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ

Ας δούμε τώρα αναλυτικά έναν-έναν τους τρόπους ανάληψης , όπως επίσης και τα όρια (ελάχιστα και μέγιστα) που ισχύουν σε κάθε περίπτωση για να προχωρήσει η πληρωμή από την bet365.gr.

 • bet365 DEBIT CARD (ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ)

Σε περίπτωση που έχετε πραγματοποιήσει επιτυχή κατάθεση μέσω χρεωστικής κάρτας τύπου Visa Electron , Visa Debit ή Mastercard και Maestro τότε μπορείτε να αιτηθείτε τα χρήματα σας με την ίδια μέθοδο στην κάρτα σας.Η χρεωστική σας κάρτα θα πρέπει να έχει ταυτοποιηθεί (όπως και η πιστωτική αντίστοιχα) , έτσι ώστε να είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε ανάληψη.

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είναι εφικτή η αίτηση αποπληρωμής μέσω χρεωστικής ή προκύψει κάποιο πρόβλημα, τότε η ανάληψη θα προχωρήσει μέσω τραπεζικού εμβάσματος σε Τράπεζα και αριθμό της επιλογής σας.Η ελάχιστη ανάληψη είναι 5 ευρώ και η μέγιστη 30.000 , ενώ χρειάζονται 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες προκειμένου να διεκπεραιωθεί το αίτημα πληρωμής.

 • bet365 ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Η ανάληψη με πιστωτική κάρτα τύπου Visa ή Mastercard είναι ίδια όπως και στην περίπτωση της ανάληψης στην βετ365 με χρεωστική. Θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει κατάθεση και μετά εφόσον έχετε ταυτοποιήσει την κάρτα να αιτηθείτε ανάληψη.Η ελάχιστη ανάληψη είναι 5 ευρώ και η μέγιστη 30.000 , ενώ χρειάζονται 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες προκειμένου να διεκπεραιωθεί το αίτημα πληρωμής.

 • bet365 ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕ SRILL

Οι αναλήψεις μέσω ηλεκτρονικών πορτοφολιών είναι πολύ πιο άμεση σε σχέση με τους υπόλοιπους τρόπους πληρωμής και δεν απαιτούνται περισσότερο από 24 ώρες για να δείτε τα χρήματα στο πορτοφόλι σας.

Αν έχετε πραγματοποιήσει κατάθεση μέσω του skrill λογαριασμού σας , τότε και η βετ365 ανάληψη προωθείται δωρεάν στο σκριλ λογαριασμό σας.Η ελάχιστη ανάληψη είναι 5 ευρώ και η μέγιστη 35.000 , ενώ χρειάζονται 24 ώρες προκειμένου να διεκπεραιωθεί το αίτημα πληρωμής.

βετ365 φτιάξτε αγορά στοίχημα bet365 bonus

 • bet365 ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕ NETELLER

Η διαδικασία ανάληψης μέσω του e-wallet της neteller είναι παρομοιότυπη με την πληρωμή μέσω skrill. Από τη στιγμή που έχετε προβεί σε κατάθεση μέσω Neteller , τότε αυτόματα και οι bet365 αναλήψεις θα πραγματοποιούνται δωρεάν με τον ίδιο τρόπο.

Η διαφορά σε σχέση με την skrill , είναι στο γεγονός ότι η πίστωση των χρημάτων εφαρμώζεται εντός 12 ώρων σε σχέση με τις 24ώρες στην skrill , ενώ η ελάχιστη ανάληψη είναι 15 ευρώ και η μέγιστη 37.500.

 • bet365 ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕ PAYSAFE

Όπως και στις 2 παραπάνω περιπτώσεις (skrill , neteller) , έτσι και εδώ η διεκπεραίωση γίνεται μέσω του προσωπικού σας ηλεκτρονικού λογαριασμού που διατηρείται στην paysafe με την ονομασία My Paysafecard λογαριασμός.Αν έχετε πραγματοποιήσει κατάθεση μέσω voucher (προπληρωμένοι κωδικοί αξίας 5,10,25,50,100 ευρώ) τότε το αίτημα ανάληψης θα προχωρήσει μέσω τραπεζικού εμβάσματος.

Αν όμως έχετε πραγματοποιήσει κατάθεση μέσω του my paysafecard λογαριασμού σας , τότε και η πληρωμή μπορεί να επιτευχθεί με τον ίδιο τρόπο.Για να είναι επιτυχημένη η ανάληψή σας, το όνομα και η email διεύθυνσή σας στον bet365 λογαριασμό σας, πρέπει να ταιριάζουν με τα στοιχεία στον my paysafecard λογαριασμό σας.Η ελάχιστη ανάληψη είναι 5 ευρώ και η μέγιστη 2.500 , ενώ χρειάζονται 24 ώρες προκειμένου να διεκπεραιωθεί το αίτημα πληρωμής.

 • bet365 ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Σε περίπτωση που έχετε καταθέσει χρήματα μέσω τραπεζικού εμβάσματος στην bet365.gr , όλες οι αναλήψεις θα πραγματοποιούνται με τον ίδιο τρόπο μέσω τραπέζης.Απαιτούνται 2 έως 10 εργάσιμες ημέρες προκειμένου τα χρήματα να πιστωθούν στο λογαριασμό σας.Τα τραπεζικά εμβάσματα σε Ελληνικές τράπεζες είναι χωρίς χρέωση.

Οι αναλήψεις με τραπεζικό έμβασμα σε Ελληνικές τράπεζες θα πιστώνονται στο λογαριασμό σας εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από το αίτημα ανάληψής σας , ανάλογα με το χρόνο προώθησης της τράπεζάς σας.

Όταν η μέθοδος κατάθεσής σας δεν υποστηρίζει αναλήψεις, τα χρήματα θα σας πιστωθούν μέσω τραπεζικού εμβάσματος. Αυτά θα πιστωθούν στο όνομα όπως είναι καταχωρημένο στον λογαριασμό σας στην bet365.Η ελάχιστη ανάληψη είναι 40 ευρώ και η μέγιστη 50.000.

bet365 live streaming αγώνες βετ365

*21+. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777

*Tα παραπάνω σχόλια αναφορικά με τη bet365 αποτελούν προσωπικές μας εκτιμήσεις τη δεδομένη χρονική στιγμή με βάση τη χρήση των συγκεκριμένων υπηρεσιών. Σας συμβουλεύουμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας έτσι ώστε να είστε σίγουροι για οποιοδήποτε από τα παραπάνω θέματα.

 

No Comments

Comments for bet365 Aνάληψη και Πληρωμές | Πρώτη Ανάληψη και Ελάχιστη | Tραπεζικό Έμβασμα are now closed.