Στοιχηματικές Εταιρείες με Cash-Out* (Video)

Μπήκε στη ζωή των παικτών του online στοιχήματος πολύ νωρίτερα σε σχέση με το επίγειο. Και γρήγορα έγινε ένα από τα αγαπημένα εργαλεία, ακόμη και «όπλα» των παικτών στη «μάχη» του στοιχήματος.Το cash out ή πρόωρη εξαργύρωση στοιχήματος, στην ελληνική του εκδοχή, είναι η δυνατότητα που σας δίνουν οι νόμιμες στοιχηματικές (π.χ bet365 με κορυφαίο cash out*) στο διαδίκτυο να γίνετε εσείς bookmaker στη θέση του μπουκ. Δηλαδή να μπορέσετε να κλείσετε το στοίχημά σας πριν τελειώσει ο αγώνας.

Αυτό μπορεί να γίνει για δύο λόγους. Θα μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε τη συγκεκριμένη, πολύ σημαντική υπηρεσία, σε θετικό cash out και αρνητικό cash out. Και στις δύο περιπτώσεις όμως το χρησιμοποιούμε προς όφελός μας. Στο θετικό cash out, έχουμε ποντάρει σε ένα ματς όπου η ομάδα πάνω στην οποία έχουν ποντάρει κερδίζει, αλλά πιέζεται στο σκορ και βλέπουμε ότι υπάρχει κίνδυνος να ισοφαριστεί. Τότε μπορούμε να κάνουμε cash out. Να πληρωθούμε δηλαδή μέρος της απόδοσης και όχι ολόκληρη. Θα έχουμε κλειδώσει όμως το κεφάλαιο και ένα κέρδος ότι κι αν γίνει μετά.

Στο αρνητικό cash out, προσπαθούμε να μειώσουμε τις απώλειές μας. Δηλαδή παραδεχόμαστε ότι ένα ματς έχει στραβώσει για τα καλά. Είναι πολύ δύσκολο να επαληθευτεί η εκτίμησή μας, οπότε κάνουμε cash out κι αντί να χάσουμε όλο το κεφάλαιο, χάνουμε μέρος αυτού και παραιτούμαστε από την προοπτική κέρδους που φαντάζει αδύνατη στη συγκεκριμένη στιγμή.Η σωστή χρήση cash out από τον παίκτη μπορεί να προστατεύσει σε μεγάλο βαθμό το κεφάλαιό του.Στο webfreebets.com μοιραζόμαστε το στοιχηματικό μας οδηγό με χρήσιμες ερωτο-απαντήσεις αναφορικά με το cash-out των στοιχηματικών εταιρειών.
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ

αποδόσεις στοίχημα

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Προσφορές* (Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*

live στοίχημα

LIVE BETTING

Cash-Out* στοίχημα (Iσχύουν Όροι και προϋποθέσεις)

CASH-OUT*

009-play-button

LIVE STREAM*

Συμβατό με mobile συσκευές (Android, iOS)

MOBILE

καζίνο φρουτάκια στοιχηματικές

ΚΑΖΙΝΟ

008-star

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

004-clipboard

ΕΠΙΣΚΕΨΗ

4.7/5

4.7/5

4.6/5

4.6/5

4.8/5

4.8/5

4.9/5

4.9/5

5/5

4.9/5

4.5/5

4.5/5

4.3/5

4.3/5

4.7/5

4.7/5

4.5/5

4.5/5

4.7/5

4.7/5

4.4/5

4.5/5

4.4/5

4.4/5

4.4/5

4.4/5

4.7/5

4.7/5

4.8/5

4.8/5

4.6/5

4.6/5

4.4/5

4.4/5

4.7/5

4.7/5

4.4/5

4.4/5

4.1/5

4.1/5

4.3/5

4.3/5

4.5/5

4.5/5

4.8/5

4.8/5

4.5/5

4.5/5

4.3/5

4.3/5

4.4/5

4.4/5

4.2/5

4.2/5

4.2/5

4.2/5

N/A

4.2/5

4.2/5

4.7/5

4.7/5

4.3/5

4.3/5

Συμβατό με mobile συσκευές (Android, iOS)
live στοίχημα
94%
ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ
93%
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
97%
LIVE BETTING
98%
CASH-OUT*
91%
MOBILE
98%
LIVE STREAMING*
86%
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
91%
ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
86%
ΚΑΖΙΝΟ
93%
Συνολικά
Συμβατό με mobile συσκευές (Android, iOS)
live στοίχημα
89%
ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ
93%
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
91%
LIVE BETTING
88%
CASH-OUT*
95%
MOBILE
88%
LIVE STREAMING*
91%
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
95%
ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
96%
ΚΑΖΙΝΟ
92%
Συνολικά
Συμβατό με mobile συσκευές (Android, iOS)
live στοίχημα
88%
ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ
93%
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
88%
LIVE BETTING
81%
CASH-OUT*
90%
MOBILE
87%
LIVE STREAMING*
93%
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
89%
ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
96%
ΚΑΖΙΝΟ
90%
Συνολικά
Συμβατό με mobile συσκευές (Android, iOS)
live στοίχημα
86%
ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ
87%
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
83%
LIVE BETTING
85%
CASH-OUT*
85%
MOBILE
86%
ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ*
75%
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
88%
ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
94%
ΚΑΖΙΝΟ
85%
Συνολικά

Σε ποιά αθλήματα και πρωταθλήματα επιτρέπεται το cash out*;

Το Cash Out* είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα γεγονότα, αγώνες και αγορές, εξίσου πριν τον αγώνα και σε Live Betting (ζωντανό στοίχημα), σε μονά και πολλαπλά στοιχήματα, για μία ποικιλία σπορ συμπεριλαμβανομένων σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, βόλεϊ και χόκεϊ στις περισσότερες λίγκες αυτών των αθλημάτων.

Ποιά είναι τα Πλεονεκτήματα και τα Μειονεκτήματα του Cash Out*;

 • Έλεγχος του Αγώνα: Ενεργή Συμμετοχή στη διάρκεια του αγώνα εξασφαλίζοντας πιθανό κέρδος ή περιορίζοντας τις απώλειες πριν τελειώσει ένα ματς.
 • Ρευστότητα: Μπορείτε να αποκομοίσετε μια επιστροφή κεφαλαίου ανεξάρτητα από την έκβαση του αγώνα.
 • Live Στοίχημα: Δυνατότητα να καλύψετε μια αστοχία πριν την έναρξη του αγώνα με live κάλυψη σε συνδιασμό με cash-out*.
 • Cash-Out* Παραλλαγές: Προσφέρονται παραλλαγές για ακόμα καλύτερη διαχείρηση της στοιχηματική σας στρατηγικής όπως είναι το αυτόματο και μερικό.
 • Υψηλή γκανιότα: Το περιθώριο κέρδους των στοιχηματικών είναι μεγαλύτερο στο cash out*.
 • Απώλεια Ελέγχου: Θέλει σωστή χρήση, αν δεν είστε έμπειρος και παίξετε με παρόρμηση μπορεί να χάσετε πλήρως τον έλεγχο και να μπείτε σε ένα αδιάκοπο παιχνίδι με απώλειες.
 • Έλλειψη Στρατηγικής: Το cash-out* χρειάζεται στρατηγική και τακτικές σε συνάρτηση με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά (γκολ, κάρτες, τραυματισμοί). στην εξέλιξη του αγώνα.
 • Έλλειψη γνώσης του αθλήματος/αγοράς: Οφείλετε να γνωρίζετε άριστα το άθλημα που παρακολουθείτε αλλιώς θα βγάλετε λανθασμένα συμπεράσματα με δυσάρεστα αποτελέσματα στην μπάνκα σας.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής : UKGC | Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας 2109215776.

Με συμφέρει ή όχι να κάνω cash-out* στο live στοίχημα;

Στο Cash Out* η γκανιότα ανεβαίνει. Αυτό σημαίνει ότι μακροχρόνια λειτουργεί υπέρ των στοιχηματικών εταιρειών. Κατά περιστάσεις όμως, όταν οι συνθήκες το επιβάλλουν, είτε λόγω εξέλιξης του αγώνα, είτε λόγω προσωπικών σας πλάνων, τότε μπορεί να σας βοηθήσει. Μην το παρακάνετε, χρησιμοποιήστε το με σύνεση.

Ποια στοιχηματική εταιρία έχει το πιο γρήγορο cash out*;

Η bet365 έχει εξαιρετικό cash out*  προσφέροντας και μερικό cash out*, ενώ και ο stoiximan ανταποκρίνεται με συνέπεια, δίχως όμως επιλογή για μερικό cash out* ή αυτόματο.

Πόση είναι η γκανιότα στους αγώνες με cash-out*;

H γκανιότα στην υπηρεσία της εξαργύρωσης του στοιχήματος σας ειναι πιο υψηλή σε σχέση με την κανονική που προσφέρουν οι στοιχηματικές. Ανεβαίνει στα επίπεδα του από 7% ως 10%.

*Το Cash Out (Κλείσιμο Στοιχήματος) της bet365 σας δίνει περισσότερο έλεγχο στα στοιχήματά σας και σας προσφέρει τη δυνατότητα να λαμβάνετε μία επιστροφή πριν το τέλος του γεγονότος. Όταν αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη, μπορείτε να κάνετε Cash Out ένα στοίχημα εις ολόκληρον ή μερικώς, αφήνοντας το υπόλοιπο του πονταρίσματός σας να εξελιχθεί. Όροι και Προϋποθέσεις ισχύουν.

Πότε πρέπει να κάνω cash-out* και πότε όχι;

Είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό. Το βασικό κριτήριο επιλογής θα πρέπει να είναι η γενικότερη στρατηγική που ακολουθείται στα στοιχήματά σας και λιγότερο το ένστικτο και οι αποφάσεις εν θερμώ. Πρέπει να βλέπετε το ματς, να γνωρίζετε τα οικονομικά σας δεδομένα και ανάλογα με τις περιστάσεις να κινηθείτε ή να περιμένετε. 

Ποιά ειδη cash-out* υπάρχουν διαθέσιμα στις στοιχηματικές;

Οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα προσφέρουν  κατά περίπτωση τα ακόλουθα είδη cash-out: 

 • Ολικό Cash-Out*: Το ολικό cash out είναι αυτό που μόλις το διεκπεραιώσετε το στοίχημα κλείνει. Διευθετείται στην τιμή που σας προσφέρθηκε και παίρνετε την ανάλογη επιστροφή.
 • Μερικό Cash-Out*: Στο μερικό cash out σας δίνεται η δυνατότητα να κλείσετε ένα μέρος του ποσού που τρέχει. Για παράδειγμα έχετε παίξει 20€ στον άσο του 2.00 και το ματς στο 70' είναι 1-0 υπέρ των γηπεδούχων. Μπορείτε να επιλέξετε να κλείσετε με cash out* στο 1.75 τα 10€ και τα υπόλοιπα 10€ να τρέχουν κανονικά με απόδοση 2.00. Αυτό σημαίνει πως θα έχετε σίγουρη επιστροφή 17.5€ από τα 20€ που ρισκάρατε και θα περιμένετε να τελειώσει το ματς για να δείτε αν θα πάρετε ακόμη 20€ ή θα χάσετε το ποντάρισμά σας.
 • Αυτόματο Cash-Out*: Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι ουσιαστικά ολικό cash out, αλλά σας απελευθερώνει από το να είστε πάνω από τον υπολογιστή ή το κινητό σας. Ορίζετε από πριν μία τιμή στην οποία θέλετε να διευθετηθεί το στοίχημά σας. Αν η αξία του cash out* υπερβεί αυτό το όριο, τότε το στοίχημα σας κλείνει αυτόματα.

Ποιά στρατηγική και τακτικές πρέπει να ακολουθήσω στο cash-out*;

 • Καλή γνώση της Αγοράς: Θα πρέπει να είστε πολύ καλά ενημερωμένος και διαβασμένος τόσο για το άθλημα (π.χ ποδόσφαιρο) , όσο και για το Πρωτάθλημα (π.χ Πρέμιερ Λιγκ) , την ομάδα (π.χ Λίβερπουλ) και την αγορά που επιλέξατε (π.χ σύνολο γκολ)
 • Ταυτόχρονο Cash-Out*: Μην επιχειρήσετε να κάνετε cash out* σε δύο ματς ταυτόχρονα. Θα σας αποσπάσει την προσοχή και είναι πολύ πιθανό να κάνετε λάθος και στις δύο περιπτώσεις.
 • ΤV/Live Streaming: Παρακολουθείστε ζωντανά τον αγώνα για έχετε προσωπική επαφή με την εξέλιξη των γεγονότων.
 • Παρολί Στοίχημα: Αν περιμένετε έναν αγώνα για να κλείσετε το παρολί , ίσως ειναι προτιμώτερο να εξασφαλίσετε ένα κέρδος απο το ρίσκο να τα χάσατε όλα.
 • Συναίσθημα: Προσπαθείστε να παραμερίσετε τα έντονα συναισθήματα και να λειτουργείσετε με λογική και όχι βάση προσωπικών προτιμήσεων (ομάδας, παικτες, κλπ) και πεποιθήσεων.
 • Υπερβολή Χρήση: To cash-out *δεν είναι μονοδρομος , αλλά εργαλείο και με βάση αυτό θα πρέπει να το χρησιμοποιείτε.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις στο cash-out* ;

Όποιαδηποτε νόμιμη στοιχηματική και να επιλέξετε , θα διαπιστώσετε ότι έχει συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις για την υπηρεσία του cash out. H υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη σε όλα τα αθλήματα και σε όλες τις αγορές. Διαβάστε αναλυτικά τους όρους που είναι αναρτημένη στις νόμιμες ιστοσελίδες όπως για παράδειγμα : *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Stoiximan Cash-Out* Video ;

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Aρμόδιος Ρυθμιστής MGA | Συχνή Συμμετοχή: Κίνδυνος Εθισμού και Απώλειας Περιουσίας

Copyright © 2020