Τρόποι Κατάθεσης στις Στοίχηματικες | Kαταθέσεις και Πληρωμές Stoiximan , bet365

Τρόποι Κατάθεσης στις Στοίχηματικες | Kαταθέσεις και Πληρωμές Stoiximan , bet365 1

Στον σημερινό μας οδηγός θα αναλύσουμε τους τρόπους κατάθεσης στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ,   όπως είναι ο stoiximan , η bet365 , το online Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ (pamestoixima) και τις πληρωμές που είναι διαθέσιμες προκειμένου για να κάνετε την 1η κατάθεση στο λογαριασμό σας.

Ο περιορισμός της κίνησης των κεφαλαίων τα γνωστά σε όλους μας ως capital controls που ενεργοποιήθηκαν στο τέλος Ιουνιου του 2015 , επέφεραν δραστικές αλλαγές στους τρόπους πληρωμών (καταθέσεις – αναλήψεις) σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

stoiximan live streaming video sports tv online

Ο κλάδος των τυχερών παιχνίων και ιδιαίτερα των εταιρειών online στοιχήματος που προσφέρουν νόμιμα τις υπηρεσίες της στην Ελληνική επικράτεια (αρ.50§12 Ν.4002/2011)  προσαρμώστηκαν άμεσα προσφέροντας μια σειρά από μεθόδους πληρωμής για στοίχημα.Ας δούμε αναλυτικά τους τρόπους πληρωμής , την ελάχιστη κατάθεση που προσφέρουν σοβαρές και αξιόπιστες εταιρείες του χώρου του διαδικτυακού στοιχήματος στην Ελλάδα :

 • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
 • ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
 • ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
 • PAYSAFE (ewallet)
 • VIVA WALLET (ewallet)
 • ΜΕΤΡΗΤΑ (VIVA SPOTS)
 • SKRILL (ewallet)
 • NETELLER (ewallet)
 • ENTROPAY (προπληρωμένη κάρτα)
 • ΜΥΒΑΝΚ.EU (ebank)
 • MONEYSAFE

βετ365 φτιάξτε αγορά στοίχημα bet365 bonus

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Ελληνική σας πιστωτική ή χρεωστική κάρτα τύπου Visa/Mastercard.Oι Ελληνικές συστημικές (Εθνική , Alpha Bank , Τράπεζα Πειραιώς , Eurobank) και μη Τράπεζες εκδίδουν τέτοιου είδους κάρτες  , ενώ τόσο η Visa όσο και η Mastercard είναι παγκοσμίες γνωστές χρησιμοποιώντας πρωτόκολλα ασφάλειας των συναλλαγών σας.Το ελάχιστο ποσό που ορίζουν οι εταιρείες είναι συνήθως 5 ευρώ.
*H κάρτα θα πρέπει να έχει εκδωθεί στο όνομά σας έτσι ώστε να είναι εφικτή και η ταυτοποίηση του λογαριασμού σας

στοιχημα καταθεση ωισα μαστερκαρτ στοιχιμαν βετ365ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
Ίδιες κάρτες με τις Ελληνικές τύπου Visa/Mastercard , απλά ο εκδότης τους είναι Τράπεζα του εξωτερικού. Η ελάχιστη κατάθεση συνήθως ορίζεται στα 5-10 ευρώ ανάλογα με την εταιρεία που θα επιλέξεται. Για παράδειγμα στην winmasters.gr ορίζεται στα 10 ευρώ.Και εδώ προσοχή να είναι στο όνομά σας και όχι σε συγγενικό ή φιλικό πρόσωπό σας , διότι δεν θα γίνει αποδεκτό.

stoiximan εξυπηρετηση πεκλατών επικοινωνια ταυτοποιηση τηλέφωνο

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ
Αποστέλλετε τα χρήματα στην εταιρεία που επιθυμείτε μέσω τραπεζικού εμβάσματος (web banking). Μια ασφαλής μέθοδος που δέχονται το σύνολο των εταιρειών στην Ελλάδα.Τα χρήματα πιστώνονται στο στοιχηματικό σας λογαριασμό σε 1-3 περίπου εργάσιμες ημέρες.

Ο τραπεζικός λογαριασμός θα πρέπει να είναι στο όνομά σας , όπως και στην περίπτωση της χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας.H ελάχιστη κατάθεση κυμαίνεται από 1 ευρώ στο stoiximan έως και 5-10 ή και περισσότερα σε άλλες εταιρείες.

παυσαφε στοιχημα νομιμο βετ365 οπαπ παμεΚΑΤΑΘΕΣΗ PAYSAFE
Η paysafecard (προπληρωμένη κάρτα παυσαφε) μετά τις πρόσφατες αλλαγές στη νομοθεσία σχετικά με τις ηλεκτρονικές πληρωμές μετατράπηκε σε ηλεκτρονικό πορτοφόλι (ewallet) χωρίς βέβαια να χάσει το χαρακτήρα της prepaid κάρτας.Αυτό που ουσιαστικά διαφοροποιήθηκε είναι το γεγονός δεν επιτρέπεται η ανώνυμη κατάθεση , γι’αυτό θα πρέπει πρώτα να ανοίξετε ένα λογαριασμό στην paysafe (My Paysafecard).

βετ365 στοιχημα ελλάδα bet365.gr

Στο λογαριασμό σας εκεί πιστώνονται τα χρήματα της κάρτας μέσω PIN ( 5 , 10 , 25 , 50 ή 100 ευρώ) και από εκεί κάνετε πίστωση στο στοιχηματικό σας λογαριασμό.Η ελάχιστη αξίας της κάρτας είναι 5 ευρώ.

KATAΘΕΣΗ VIVA WALLET
Η VIVA αποτελούσε την άμεση ενναλακτική την περίοδο που ξεκίνησαν τα capital controls ,ενώ τώρα θεωρείται ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό πορτόφολι που παρέχει ακόμα και Mastercard κάρτα. Υπόκειτε στον έλεγχο της Τράπεζας της Ελλάδος , κατέχοντας την 1η άδεια για ηλεκτρονικές συναλλαγές.Μέσα από το VIVA Wallet μπορείτε να κάνετε πληρωμές ,  καταθέσεις και αναλήψεις στο στοιχηματικό σας λογαριασμό.Η ελάχιστη κατάθεση είναι τα 5 ευρώ , ενώ δεν υπόκειται και σε επιπλέον έξοδα όταν αποστέλλετε στις  betting εταιρείες.

stoiximan live casino slots jackpots froutakia poker

KATAΘΕΣΗ MEΤΡΗΤΑ (VIVA SPOTS)
Mε την χρήση κωδικού από την VIVA μπορείτε να κάνετε κατάθεση χρημάτων με μετρητά στις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος σε κάποιο από τα 1000+ σημεία του δικτύου εμπόρων της VIVA (Shell, Media Markt, My Market , EKO , BP , κ.α). Η ελάχιστη κατάθεση είναι 5 ευρώ.

stoixima skrill moneybookers neteller στοιχιμαν bet365KATAΘΕΣΗ SKRILL
Παλαιότερα ονομαζόταν moneybookers και μετονομάστηκε σε skrill.Ηλεκτρονικό πορτοφόλι στο οποίο θα πρέπει να δημιουργήσετε πρώτα λογαριασμό και στη συνέχεια να κάνετε καταθέσεις και αναλήψεις.Οι περισσότερες εταιρείες (π.χ stoiximan , bet365 , ΟΠΑΠ Πάμε Στοιχημα) την προσφέρουν στους τρόπους πληρωμής , ενώ μπορείτε να εκδώσετε και κάρτα Mastercard για αναλήψεις και πληρωμές.

Η ελάχιστη κατάθεση ποικίλλει και ξεκινά από 10 ευρώ σε κάποιες εταιρείες , ενώ σε άλλες είναι υψηλότερη (π.χ 30 ευρώ)

KATAΘΕΣΗ NETELLER
Ίδια ακριβώς λογική με τη skrill
(ανήκουν στην ίδια εταιρεία Paysafe Group , όπως και η paysafecard).Tόσο η skrill όσο και η Neteller προσφέρει τη δυνάτοτητα πληρωμών μέσα στην ίδια ημέρα.Χρειάζεται να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό και στη συνέχει θα αποκτήσετε ένα 12ψηφιο αριθμό λογαριασμό μαζί με ένα unique ΙD για να πραγματοποιείτε συναλλαγές.Η ελάχιστη κατάθεση ξεκινάει από 10 ευρώ.

bet365 cash out επεξεργασία στοιχήματος

KATAΘΕΣΗ ΜΥΒΑΝΚ.EU
Η mybank επιτρέπει μέσω του συστήματος της ηλεκτρονικής εξουσιοδότησης ασφαλείς συναλλαγές με εμπόρους μεταξύ των οποίων και οι στοιχηματικές εταιρείες (π.χ stoiximan.gr).O έλεγχος των στοιχείων πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω υπολογιστή ή mobile.

KATAΘΕΣΗ MONEYSAFE
Το moneysafe θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως ανταγωνιστικό προϊόν της κάρτας paysafe. Έχει και αυτό προσαρμωστεί στα νέα δεδομένα και λειτουργεί ως e-wallet. Θα πρέπει να ανοίξετε ένα νέο λογαριασμό και εν συνεχεία αφού πιστώσετε χρήματα στον moneysafe λογαριασμό (π.χ e-vouher) σας , μπορείτε να κάνετε πληρωμές στις στοιχηματικές που δέχονται τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

stoiximan live stoixima betting stats skores

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις
**21+. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Aρμόδιος Ρυθμιστής MGA | Συχνή Συμμετοχή: Κίνδυνος Εθισμού και Απώλειας Περιουσίας