SUREBETS : OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ SUREBET (ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ) ΚΑΙ ΑRBITRAGE BETTINGsurebets σίγουρο στοιχημα ασιατικό χαντικαπ αρμπιτραζβετ365 στοιχημα ελλάδα bet365.grΤα surebets ή η στρατηγική στοιχήματος που περιλαμβάνει ο όρος arbitrage betting μας δίνουν την δυνατότητα να αποκομίσουμε σίγουρο περιθώριο σωστής επιτυχίας στο στοίχημά μας ανεξαρτήτου αποτελέσματος στο αθλητικό γεγονός που έχουμε επιλέξει.

Συνήθως εφαρμόζεται στο Under/Over στοίχημα και στο στοίχημα του τελικού αποτελέσματος (1-Χ-2).Πολύ επιλέγουν τα surebets με σκοπό να αποκομοίσουν μικρά κέρδη έστω και αν τα περιθώρια κερδών είναι περιορισμένα.

Ας δούμε όμως τα μικρά μυστικά και τις παγίδες που κρύβει το συγκεκριμένο είδος πονταρίσματος μιας και η λογική ξεφεύγει από το καθιερωμένο παίκτη του στοιχήματος σε ”επαγγελματίες” παίκτες που στόχος είναι να κερδίσουν τις εταιρείες και τα πιθανά λάθη που μπορεί να δημιουργήσουν οι προσφερόμενες αποδόσεις τους.

 stoiximan γκανιότα 0 προσφορά μπόνους

SUREBET ΣΤΟΙΧΗΜΑ | ΑRBITRAGE BETTING ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
Έστω ότι διαθέτουμε μια κάβα των 200 ευρώ και βρίσκουμε το over 2.5 με απόδοση 2.10 σε μια εταιρεία (π.χ stoiximan.gr) και το under 2.5 σε τιμή 2.05 σε μια άλλη (π.χ sportingbet). Αν τοποθετήσουμε 100 ευρώ σε κάθε επιλογή, εμείς ανεξάρτητα με το ποιο σημείο θα επικρατήσει, θα έχουμε καθαρό κέρδος 5 ή 10 ευρώ.

Σε επαναλαμβανόμενα surebets στοιχήματα το κέρδος αυξάνετε ενώ πολλές φορές υπάρχουν  λάθη ή ευκαιρίες όπως επιθυμείτε το μεταφράζετε για υψηλότερα περιθώρια με βάση τις αποδόσεις των εταιρειών στοιχήματος.

Τα τελευταία χρόνια με τη χρήση της τεχνολογίας οι εταιρείες προσπαθούν και έχουν περιορίσει το φαινόμενο των ”επαγγελματιών” arbers , παρ’όλα αυτά υπάρχουν ακόμα παικτες που παίρνουν το ρίσκο να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο στοίχημα και συνεχίζουν αυξάνοντας την κάβα τους.

Αναφερόμαστε σε ρίσκο διότι πολλές φορές οι εταιρείες μπορεί να ακυρώσουν ένα στοίχημα/μια απόδοση που προσέφεραν σε ”λαθος” τιμή ή να κλείσουν στοιχηματικούς λογαριασμούς αν θεωρήσουν ότι ο παίκτης έχει επαγγελματικό προφίλ και δεν στοιχηματίζει λόγω ”διασκέδασης”.

βετ365 επεξεργασία στοιχηματός στη bet365.gr

Το Sure Bet στηρίζεται σε μαθηματική λογική έτσι ώστε να έχουμε πάντα έστω ένα μικρό αλλά εξασφαλισμένο κέρδος. Μπορείτε να ποντάρετε επίσης παράλληλα 1 ή Χ ή 2 σε διαφορετικούς Bookmakers και σε όλους τους συνδυασμούς των αποδόσεων να βγαίνετε κερδισμένοι.

sigouro stoixima online sure betting

SUREBET | ARBITRAGE ΣΤΟΧΗΜΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
Να προχωρήσουμε όμως σε κάποιο συγκεκριμένο παράδειγμα σίγουρου στοιχήματος ,  ώστε να γίνει ευκολότερα αντιληπτό πώς μπορείτε να ποντάρετε στη συγκεκριμένη ιδιαίτερη κατηγορία.Στα πλαίσια του FIBA Europe Cup, η Γιουβέντους υποδέχεται την Αβελίνο με τις προσφερόμενες αποδόσεις στο Over/Under 167.5 πόντοι να διαμορφώνονται τη δεδομένη στιγμή :

  • Οver 167.5 πόντοι :  3.40 στην 888 και
  • Under 167.5 πόντοι : 1.50 στην mybet

Αν οι συγκεκριμένες εταιρείες ήταν αδειοδοτημένες στη χώρα που κατοικείτε και εφόσον έχετε κάνει αντίστοιχη εγγραφή , θα μπορούσατε θεωρητικά να ποντάρετε συνολικά 100 ευρώ στον αγώνα , δηλαδή 30,61 ευρώ στο οβερ και 69,39 στο αντερ  με τελικό σίγουρο κέρδος 4.07 – 4.09% ανεξάρτητα αν το τελικό αποτέλεσμα ήταν over ή under 167.5 πόντοι

Επομένως όποιο και αν είναι το τελικό αποτέλεσμα έχουμε surebet και εξασφαλισμένο κέρδος 4.08 ευρώ περίπου.

stoiximan android app ios εφαρμογη mobile stoixima

Μεγάλη προσοχή όμως πρέπει να δίνεται στα όρια πονταρίσματος που έχει θέσει η κάθε εταιρεία στοιχήματος καθώς επίσης και στις διάφορες προμήθειες ή έξοδα ανάληψης που επιβάλλει κάθε Bookmaker. Tα surebets για να αποφέρουν ένα έσοδο χρειάζονται υψηλή κάβα , ενώ οι εταιρείες πολλές φορές όπως αναφέραμε παραπάνω περιορίζουν τα όρια ή ακόμα και κλείνουν τους στοιχηματικούς λογαριασμούς.

Όπως προαναφέραμε το σίγουρο στοίχημα μπορεί να βρεθεί σε ένα over ή under στοίχημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το under/over στοίχημα πατήστε εδώ. Παράλληλα μπορείτε να ενημερωθείτε και για το τί είναι το γκολ/γκολ στοίχημα εδώ.

*21+.Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας 210-9237777

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΒΟΛΛΕΫ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ
ΣΤΟΙΧΙΜΑ ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1
ΣΤΟΙΧΗΜΑ MOTO GP
ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΧΟΚΕΪ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΚΡΙΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΡΑΓΚΜΠΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΜΠΟΞ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΒΕΛΑΚΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΣΝΟΟΚΕΡ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ESPORTS ΣΤΟΙΧΗΜΑ

OVER UNDER ΣΤΟΙΧΗΜΑ
LIVE ΣΤΟΙΧΗΜΑ
GOAL / NO GOAL ΣΤΟΙΧΗΜΑ
VALUE BET
ΜΟΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΧΑΝΤΙΚΑΠ
SUREBETS ΣΤΟΙΧΗΜΑ
LIVE STREAMING
MOBILE APP ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ – ΠΛΗΡΩΜΕΣ
PAYSAFE ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
CASH OUT ΣΤΟΙΧΗΜΑ
MOBILE CASINO

No Comments

Comments for SureBet (Σίγουρο Στοίχημα) | Sure Betting Arbitrage are now closed.