Στοίχημα Χόκεϋ στο Πάγο | Πάμε Στοίχημα Hockey | ΟΠΑΠ , Stoiximan , bet365

Στοίχημα Χόκεϋ στο Πάγο | Πάμε Στοίχημα Hockey | ΟΠΑΠ , Stoiximan , bet365 1

To χόκεϊ στον πάγο θεωρείτε ένα δημοφιλές άθλημα τόσο στην Αμερική και στον Καναδά όπου και διεξάγεται το επαγγελματικό πρωτάθλημα NHL (National Hockey League), αλλά και στη Ρωσία όπου διεξάγεται αντίστοιχα η επαγγελματική λίγκα KHL (Kontintental Hockey League).

Eπίσης έχει μεγάλη απήχηση και και σε χώρες με κρύο κλίμα στην Ευρώπη όπως είναι η Γερμανία , η Σουηδία , η Φιλανδία , η Τσεχία και η Σλοβακία.

Η Montreal Canadiens με 24 τρόπαια και η Toronto Maple Leafs με 13 προηγούνται με τις περισσότερες κατηκτήσεις του Stanley Cup (τρόπαιο του NHL).Στην Ελλάδα νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες όπως ο stoiximan.gr , η bet365.gr , η winmasters.gr αλλά και το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ (pamestoixima.gr) έχουν ενσωματώσει στο στοιχηματικό τους κουπόνι το στοίχημα χόκει.

Προσφέρουν αγορές (όπως π.χ Νικητής αγώνα , συνολικά γκολ , χάντικαπ , over/under στοίχημα , ακριβές σκορ , κ.α) πριν την έναρξη των αγώνων , αλλά για και ζωντανό live στοίχημα.

 stoiximan γκανιότα 0 προσφορά μπόνους

XOKEΥ ΚΑΝΟΝΕΣ
Ο κάθε αγώνας χόκευ στον πάγο αποτελείται από τρεις περιόδους, είκοσι λεπτών η καθεμία.Ο αγωνιστικός χώρος είναι μία ορθογώνη παγωμένη επιφάνεια 61 m μήκος και 30 μ. πλάτος, με στρογγυλεμένες γωνίες .

Κάθε ομάδα παρατάσσεται στον αγωνιστικό χώρο με 6 παίκτες (5  και ο τερματοφύλακας) , κρατώντας από ένα μπαστούνι (stick).Δεν μπορούν να σκοράρουν με τα χέρια ή τα πόδια. Δεν επιτρέπεται να δώσουν πάσα με τα χέρια ή να κρατήσουν το πακ στο χέρι τους για πολλή ώρα.

 • FACEOFF: H σέντρα σε κάθε μια από τις 3 περιόδους όπου το πακ είναι διεκδηκήσιμο με τα μπαστούνια τους
 • OFFSIDE: Σε περίπτωση που ο επιτιθέμενος πατήσει μπροστά από τη μπλε γραμμή άμυνας των αντιπάλων πριν από το πακ
 • ICING: Σφυρίζεται όταν ένας παίκτης που βρίσκεται πίσω από τη μπλε γραμμή άμυνας της δικής του ομάδας, με το πακ στην κατοχή του, επιχειρήσει μπαλιά η οποία θα προχωρήσει χωρίς να λάβει κατοχή ή να υπάρξει επαφή από συμπαίκτη του ή αντίπαλο μέχρι και τη στιγμή που θα περάσει την κόκκινη γραμμή τέρματος των αντιπάλων.
 • FAOUL: Τα σκληρά φαόυλ τιμωρούνται από ποινή εξόδου 2 λεπτών μέχρι και αποβολή από τον αγώνα με ποινή 2-5 αγωνιστικών

Οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα προσφέρουν μεγάλη γκάμα από Πρωταθλήματα (NHL , KHL , OHL και WHL Καναδάς , DEL Γερμανίας , Μέστις Φιλανδίας , SHL Σουηδίας μεταξύ άλλων).

stoixima xokei pame stoiximan ellada
ΧΟΚΕΙ STOIXIMAN ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Ο stoiximan.gr προσφέρει νόμιμα τις υπηρεσίες του σε Ελλάδα και Κύπρο και θεωρείται η καλύτερη Ελληνική εταιρεία για νόμιμο online στοίχημα και live stoixima betting.

Στο site του στοιχιμαν μπoρούμε να βρούμε αποδόσεις χόκει και αγορές σε πολλά πρωταθλήματα (NHL , KHL , Φιλανδία, Σουηδία , κ.α) και λίγκες ανδρών και γυναικών σε όλο τον κόσμο.Ας δούμε μερικές από τις προσφερόμενες αγορές του από το NHL (ΗΠΑ) :

 • ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ (1Χ2) : Ποντάρουμε στην τελική έκβαση της αναμέτρησης και όπως και στο ποδόσφαιρο υπάρχει διαθέσιμη και η αγορά της ισοπαλίας (X).Αν για παράδειγμα ποντάρουμε στην ισοπαλία στον αγώνα των Αϊλάντερς – Ρέιντζερς και λήξει ο αγώνας 3-3 , τότε επιβεβαιωνέται το στοίχημα μας σε απόδοση 4.33 @stoiximan
 • OVER/UNDER ΓΚΟΛ: Όπως και στο ποδοσφαρικό στοίχημα όπου και συναντάμαι τη συγκεκριμένη αγορά στο δημοφιλές under/over 2.5 στοίχημα , έτσι και στο στοίχημα χοκει αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το σύνολο των γκολ που θα σημειωθούν εάν είναι πάνω η κάτω από τη προσφερόμενη αγορά των γκολ. Για παράδειγμα στον αγώνα Φλάιερς – Χάρικεϊνς εάν ο αγώνας λήξει 3-2 (5 γκολ) επαληθεύται η αγορά των Under 5.5 γκολ στο 2.02 @stiximan

stoiximan android app ios εφαρμογη mobile stoixima

 • ΧΑΝΤΙΚΑΠ: Στο χάντικαπ στοίχημα χόκευ δίδεται μειονέκτημα ή πλεονέκτημα στις ομάδες με βάση το τελικό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα στον αγώνα Ντέβιλς – Λιφς το χάντικαπ -1.5 γκολ προσφέρεται στους Ντέβιλς στο 3.00. Αν ο αγώνας λήξει 4-2 υπερ των Ντέβιλς επαληθεύεται η αγορά και η απόδοση του 3.00
 • ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ: Ποντάρουμε στο ακριβές σκορ της αναμέτρησης όπως και στο στοίχημα ποδοσφαίρου. Το τελικό σκορ μπορεί να είναι από 0-0 , 1-1 , 2-2,κλπ (ισοπαλία) έως νίκη του γηπεδούχου ή φιλοξενούμενου.

Όπως παρατηρούμε υπάρχουν 60 διαθέσιμες αγορές για στοίχημα χόκει πριν την έναρξη των αγώνων NHL , ενώ μεταξύ άλλων μπορείτε να βρείτε στοιχήματα για την 1η και 2η περίοδο , over/under γκολς για κάθε ομάδα , draw no bet , διπλή ευκαιρία και άλλα.

χοκει στοιχημα στον παγο οπαπ
ΧΟΚΕΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΠΑΠ
Στο κουπόνι του ΟΠΑΠ συναντάμε στοιχηματικές αγορές χόκεϊ στον πάγο σε αρκετά Πρωταθλήματα και λίγκες. Στη φωτογραφία βλέπουμε τις προσφερόμενες αγορές για τον αγώνα New Jersey Devils – New York Rangers όπου :

 • UNDER/OVER 5.5: Η συγκεκριμένη αγορά στο pamestoixima του ΟΠΑΠ αναφέρεται στο σύνολο των τερμάτων που θα σημειωθούν στην αναμέτρηση. Εάν ο αγώνας λήξει 3-3 (6 γκολ) , επαληθεύται η αγορά με το over 5.5 γκολ στο 1.60

stoiximan speedbet stoixima live betting

 • UNDER/OVER GOALS 1.5 1st PERIOD: Το ποντάρισμα αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στην 1η περίοδο όπου για 2 ή περισσότερα γκολ η αγορά προσφέρεται στο 1.75 και για λιγότερα από 2 στο 1.75 πάλι. Αν η 1η περιόδος λήξει 1-0 , τότε επαληθεύται το Under 1.5 γκολ
 • UNDER/OVER GOALS 2nd/3rd PERIOD: Και εδώ το στοίχημα στοχεύει αποκλειστικά και μόνο στην 2η ή 3η περίοδο με βάση των αριθμό των γκολ που θα σημειωθούν.

Πέρα από τα στοιχήματα αναφορικά με τα γκολ  , συναντάμαι και αγορές για τον τελικό νικητή (1Χ2) , Ομάδα που θα σκοράρει πρώτη, διπλή ευκαιρία , αποτέλεσμα 1ης περιόδου , κ.α

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις
**21+. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Aρμόδιος Ρυθμιστής MGA. Αρμόδια Αρχή Εποπτείας Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. | Συχνή Συμμετοχή: Κίνδυνος Εθισμού και Απώλειας Περιουσίας. Γραμμή Βοήθειας: 210-9237777