ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 : ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

στοιχημα φορμουλα1 και προγνωστικά

Στοίχημα Φόρμουλα 1.προγνωστικά πάμε στοίχημα online

Ωραίο το ποδόσφαιρο, δεν λέμε. Καλό και το μπάσκετ. Αλλά σαν την Formula 1, απλά ΔΕΝ έχει!!!

Η αγαπημένη διοργάνωση των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο αδιαφιλονίκητος βασιλιάς, το απόλυτο τσίρκο. Αυτός είναι ο κόσμος της Φόρμουλα 1…!!!

Ευτυχώς, για εμάς που έχουμε το μικρόβιο του στοιχήματος, οι μεγάλες εταιρείες στοιχημάτων, καλύπτουν όλα τα grand prix που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο, από τέλη Μαρτίου έως και τέλη Νοεμβρίου ,  επομένως υπάρχει πληθώρα επιλογών για στοίχημα formula 1.

Όσο αφορά τον ΟΠΑΠ, δεν θα βρείτε ιδιαίτερη αγάπη για το σπορ. Αν και υπήρχε παλαιότερα το Πάμε Στοίχημα Φόρμουλα 1, σήμερα φαίνεται να το έχει εγκαταλείψει το θέμα. Έτσι στρεφόμαστε στο ίντερνετ.

Το διαδίκτυο είναι πιστό εργαλείο, και μπορείτε να βρείτε πολλά στοιχήματα που αφορούν τους αγώνες . Το στοίχημα της Φόρμουλα 1 βέβαια παρουσιάζει κάποιες ιδιαιτερότητες, αφού υπάρχουν, κυριολεκτικά, χιλιάδες παράμετροι που μπορεί αν επηρεάσουν ένα αποτέλεσμα.

Πόσο γρήγορη είναι μια πίστα; Τι καιρό περιμένουμε για τον αγώνα; Τι καταπόνηση θα έχουν τα ελαστικά; Ποια ομάδα θα κατέβει με καλύτερο setup; Τι λένε οι αναλυτές για τις νέες αναβαθμίσεις στις αεροτομές; Αυτά και πολλά άλλα ακόμη, μπορούν να επηρεάσουν καταλυτικά την έκβαση ενός αγώνα.

Εσείς βέβαια, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε!Εμείς θα είμαστε πάντα εδώ, πιστοί στα ραντεβού μας, για να σας δίνουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και τις προτάσεις μας για το στοίχημα formula 1.

Οι παίκτες που θα επιλέξουν να ποντάρουν στην φόρμουλα 1, δεν θα μείνουν σε καμία περίπτωση δυσαρεστημένοι, αφού οι εταιρείες προσφέρουν πολλά και διαφορετικά στοιχήματα, Έτσι, δεν είναι απαραίτητο να παίζετε μόνο στον νικητή του αγώνα.

Έχετε την επιλογή να παίξετε για τον νικητή των κατατακτήριων δοκιμών, την διαφορά του πρώτου από τον δεύτερο σε χρόνο, ποια ομάδα θα κερδίσει, head-2-head μονομαχίες μεταξύ πιλότων, ποιος θα κάνει τον πιο γρήγορο γύρο στην πίστα, αν θα έχουμε είσοδο αυτοκινήτου ασφαλείας και άλλα, ανάλογα πάντα με την εταιρεία.

Επίσης, κάποιες εταιρείες, σαν δίνουν την επιλογή να παίξετε παρολί στοίχημα. Τι σημαίνει αυτό; Αν έχετε ποντάρει χρήματα σε έναν οδηγό, πιστεύοντας πως θα κερδίσει, ποντάρετε και στο αυτοκίνητο του σε παρολί για να έχετε μεγαλύτερη απόδοση!

Κλείνοντας, σας υπενθυμίζουμε πως παίζουμε στοίχημα για να διασκεδάσουμε πάνω από όλα!!! Παίξτε όσο εσείς θέλετε αλλά και όσο επιτρέπουν οι οικονομικές σας δυνατότητες!!!

No Comments

Comments for Στοίχημα Φόρμουλα 1: Παρουσίαση και πληροφορίες are now closed.