ΟVER 2.5 – UNDER 2.5 GOALS : ΤO ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΓΚΟΛ

over-under-stoixima-goals-podosfairo

Οver Under Γκολς Στοίχημα Ποδοσφαιρο

Τί σημαίνει λοιπόν το under-over στο στοίχημα; Ποιά η σημασία του under 2.5 goal ή over 2.5 goal ή ακόμα και η ποικιλία στα οβερ/άντερ γκολ (1.5 , 2.5 , 3.5 , κλπ).Το under-over στοίχημα είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα είδη στοιχήματος με φανατικούς οπαδούς και συχνές ανατροπές. Μας ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο το σύνολο των τερμάτων που θα σημειωθούν σε ένα ματς και καθόλου ο τελικός νικητής της αναμέτρησης.

Αυτό το είδος στοιχήματος προσφέρει σχετικά καλές αποδόσεις και γενικότερα μπορούμε να βρούμε αρκετές ευκαιρίες σε πολλά παιχνίδια. Συνήθως αναφερόμαστε στο Over 2.5 /Under 2.5 γκολ όπου συγκεντρώνει και τη μεγαλύτερη μερίδα προσφερόμενων αποδόσεων από τους bookmakers , αλλά υπάρχουν και άλλα στοιχήματα σε αυτήν την κατηγορία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ OVER/UNDER 0.5 ΓΚΟΛ

Αν επιλέξουμε Over τότε κερδίζουμε ακόμα και αν σημειωθεί ένα μόνο τέρμα ενώ αν δεν σημειωθεί κανένα χάνουμε τα χρήματά μας. Οι αποδόσεις είναι περιορισμένες ή και μηδενικές για το Over 0.5 , αλλά πολύ υψηλές για το Under 0.5 που φτάνουν στα επίπεδα το 9.00 και 10.00 απόδοση ή ακόμα και να το ξεπεράσουν σε αγώνες όπου οι ομάδες έχουν καλό ιστορικό γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ OVER/UNDER 1.5 ΓΚΟΛ

Αν σημειωθούν 2 γκολ τότε έχουμε Over 1.5 γκόλ και κερδίσετε το συγκεκριμένο γεγονός, αν όμως σημειωθούν λιγότερα από 2 τέρματα (κανένα τέρμα ή 1 γκολ) τότε  έχουμε Under 1.5 γκόλ. Εδώ οι αποδόσεις για το Over 1.5 είναι καλύτερες και κινούνται μεταξύ 1.28-1.36 ,  ενώ οι αποδόσεις για το Under 1.5 γκολ μεταξύ 2.80 – 3.50. Κύριο παράγοντα στον προσδοιορισμό της απόδοσης είναι το ιστορικό της ομάδας τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας , το πρωτάθλημα που αγωνίζετε , η σημαντικότητα του αγώνα και άλλες παραμέτρους που λαμβάνουν υπόψη τους οι εταιρειες στοιχημάτων.

over under 2.5 goals stoixima

over under 2.5 goals stoixima

ΣΤΟΙΧΗΜΑ OVER/UNDER 2.5 ΓΚΟΛ

Το πλέον δημοφιλές στοίχημα της συγκεκριμένης κατηγορίας είναι τo Under 2.5 – Over 2.5 γκόλ καθώς προσφέρεται από τον ΟΠΑΠ ,  αλλά και σχεδόν από όλους τους μεγάλους Bookmakers. Αν ο αγώνας λήξει με λιγότερα από 2.5 γκόλ (0 ή 1 ή 2 γκόλ) κερδίζετε το Under 2.5 γκολ στοίχημα , ενώ αν σημειωθούν πάνω από 2.5 γκόλ (3 ή 4 και ούτω καθεξής) κερδίζει το Over 2.5 γκολ στοίχημα.O stoiximan.gr προσφέρει αγορές over 2.5/under 2.5 γκολ στα ποδοσφαιρικά του στοιχήματα , ενώ καλύπτει και τις υπόλοιπες αγορές των γκόλ (over/under 0.5 , over/under 1.5 κ.α)

Υπάρχουν φυσικά και τα over 3.5/4.5 κτλ τέρματα όπου συναντάμε πολύ μεγάλες αποδόσεις. Καλό θα είναι να διατηρείτε λογαριασμούς σε περισσότερους από ένα νόμιμους στην Ελλάδα Bookmakers για να επιλέγετε την καλύτερη δυνατή απόδοση ενώ και μέσω Live Betting μπορείτε να βρείτε αρκετές ευκαιρίες πονταρίσματος.

ΟΠΑΠ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ (OVER/UNDER 2.5 ΓΚΟΛ ΚΑΙ OVER/UNDER 3.5 ΓΚΟΛ)

Ας δούμε όμως και μέσα από το ανανεωμένο κουπόνι του ΟΠΑΠ Πάμε Στοίχημα τις προσφερόμενες αποδόσεις στα ειδικά στοιχήματα του Over/Under 2.5  και 3.5 Goals.

over under stoixima opap pame stoixima 2.5

Over Under 2.5 Στοίχημα ΟΠΑΠ Πάμε Στοιχημα Αποδόσεις

Όπως θα παρατηρήσετε για το αγώνα από το Πρωτάθλημα της Αργεντινής Πατρονάτο – Σαν Λορέντζο ο ΟΠΑΠ προσφέρει το under 2.5 goals (δηλαδή να σημειωθούν έως και 2 γκολ) σε απόδοση 1.37 , ενώ το over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.40 (3 ή και περισσότερα  γκολ). Αντίστοιχα για το Πρωτάθλημα της Κολομβίας και στον αγώνα Ιντεπεντιεντε Μενταγίν – Ατλέτικο Τζούνιορ η απόδοση για το Under 3.5 goals (0 , 1 , 2 ή και 3 γκολ) προσφέρεται σε 1.13 , ενώ η απόδοση για το over 3.5 γκολ (4 και πάνω , 5 , 6 κλπ) προσφέρεται σε απόδοση 3.75.

Ένα ακόμα είδος στοιχήματος που σχετίζεται με τα γκολ είναι το goal/goal στοίχημα για το οποίο μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ

No Comments

Comments for Over/Under Στοίχημα (Τί σημαίνει) are now closed.