Τρόποι στοιχηματισμού : μονά παιχνίδια και παρολί στοίχημα

mona paixnidia- paroli-imageΤο στοίχημα (Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ και Online Στοίχημα) αποτελεί τα τελευταία χρόνια τον πιο διαδεδομένο τρόπο παιχνιδιού στην Ελλάδα.

Για τους φίλους του στοιχήματος δύο είναι οι πιο γνωστοί τρόποι πονταρίσματος τα μονά παιχνίδια ή μονά αποδεκτά όπως είναι γνωστά από το κουπονι του ΟΠΑΠ και τα παρολί.Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε αυτές τις δύο μορφές στοιχηματισμού προσπαθώντας να βοηθήσουμε τους αναγνώστες να επιλέξουν τον πιο ιδανικό για αυτούς.

Τα μονά παιχνίδια ή μονά αποδεκτά όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό απο το όνομα τους αφορούν την επιλογή ενός και μόνο αγώνα σε κάθε ποντάρισμα. Είναι η πιο εύκολη επιλογή στοιχηματισμού αφού ο παίκτης έχει μαθηματικές πιθανότητες 1 στις 2 (50%) σε Over – Under ή 1 στις 3 (33%) σε αγώνες ποδοσφαίρου. Βέβαια υπάρχει η γκανιότα που είναι πάντα υπερ των εταιριών.

Το πλεονέκτημα στα μονά παιχνίδια είναι οι αυξημένες πιθανότητες να κερδίσετε σε σχέση με τα παρολί , ενώ αντίθετα μειονέκτημα αποτελεί οτί πρέπει να τοποθετήσετε ένα ποσό αρκετά σεβαστό για παράδειγμα 10 ευρώ για να πάρετε πίσω 20 ή να στοιχηματίσετε 10 € για να έχετε κέρδος 20 ή 30 ανάλογα πάντα με την απόδοση αν επιλέξετε αουτσαίντερ.

  • Παράδειγμα μονού παιχνιδιού : Μπαρτσελόνα – Ρεάλ : 1 (1,80) – Χ ( 3,40) 2 (4,00) . Αν επιλέξετε το Χ με 10 € και επαληθευθεί θα εισπράξετε 34 €.

Το παρολί στοίχημα είναι ο τρόπος που επιλέγουν οι περισσότεροι παίκτες και  ξεκίνησε απο τον ιππόδρομο.Αποφεύγεται απο τους επαγγελματίες παίκτες γιατί είναι λιγότερες οι πιθανότητες επιτυχίας. Το θετικό με το παρολί είναι οτί μπορείς με ελάχιστα χρήματα να επιδιώξεις ένα πολύ μεγάλο κέρδος  ωστόσο στα αρνητικά συγκαταλέγονται οι μικρές πιθανότητες κέρδους και το υψηλό ρίσκο οταν έχουμε επιλέξει 4, 5 ή 6 αγώνες.

  • Παράδειγμα παρολί στοιχήματος : Μπαρτσελόνα – Ρεάλ : Χ (3,40), Ατλέτικο -Μάλαγα : 1 ( 1,60)  Μίλαν – Ιντερ 2 ( 2,80), σε περίπτωση επαλήθευσης με 5 € πονταρίσματος θα εισπράξετε 76 € (5 ευρώ x 3.40 x 1.60 x 2.80)  , αυξάνοντας κατα πολύ το κεφάλαιο σας, βέβαια οι πιθανότητες σε σχέση με τα μονά παιχνίδια είναι πολύ λιγότερες.

Οποιόν τρόπο στοιχηματισμού αν επιλέξετε, εάν τα προγνωστικά στοίχηματος σας είναι λανθασμένα ή δεν κινούνται από μια συγκεκριμένη στρατηγική δεν θα έχετε κάποιο κέρδος. Ακόμη το στοίχημα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη ως μια μορφή διασκέδασης και αποκόμισης κάποιου  μικρού κέρδους και όχι πλουτισμού ,  ενώ τα πονταρίσματα  θα πρέπει να προέρχονται απο το περίσσευμα και όχι βέβαια το υστέρημα σας.

Τα τελευταία χρόνια κερδίζουν έδαφος κάποια νέα είδη στοιχήματος όπως το Ασιατικό Χάντικαπ που προαναφέραμε για το οποίο μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ. Επίσης για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το under/over στοίχημα πατήστε εδώ.

No Comments

Comments for Tρόποι στοιχηματισμού : μονά παιχνίδια ή παρολί are now closed.