ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΣΤΟΙΧΗΜΑ | ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ (ASIAN HANDICAP)

asian handicap stoixima

Ασιατικό Χάντικαπ Στοίχημα και Στρατηγική

Το ασιατικό χάντικαπ προήλθε όπως δηλώνει και το όνομα του από την Ασιατική αγορά. Αποτελεί πλέον έναν πολύ δημοφιλή τρόπο στοιχηματισμού καθώς ο παίκτης έχει περισσότερες πιθανότητες αφού επιλέγει ανάμεσα σε δύο σημεία και όχι σε τρία.

Στο ασιατικό στοίχημα δίνεται συνήθως πλεονέκτημα σε μια ομάδα και μειονέκτημα σε μια άλλη. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώνεται με το να προσθέτουμε το πλεονέκτημα στο τελικό σκορ ενώ σε περίπτωση που το ματς έρθει ισόπαλο το ποσό πονταρίσματος μας επιστρέφεται.

Παρακάτω παραθέτουμε τα κυριότερα είδη του ασιατικού χάντικαπ και ορισμένα παραδείγματα :

ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΧΑΝΤΙΚΑΠ  0:0 ή αλλιώς Level Ball.

Σημαίνει ότι οι πιθανότητες νίκης για κάθε ομάδα είναι μοιρασμένες και ότι η ισοπαλία δεν είναι μέσα στις δυνατές επιλογές. Το στοίχημα πληρώνεται σε περίπτωση που η επιλεγμένη ομάδα κερδίσει ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας το αρχικό ποσό επιστρέφεται.

ΑΣΙΑΝ ΧΑΝΤΙΚΑΠ + 0,5 ή 1/2.

Ας δούμε το ακόλουθο παράδειγμα. Έστω ότι ο ΠΑΟ υποδέχεται τον ΟΣΦΠ στο ΟΑΚΑ και προσφέρονται οι αποδόσεις : 1.95  Παναθηναϊκός (-0.5) Vs Ολυμπιακός (0.5) 1.95. Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα θεωρητικό πλεονέκτημα 0,5 γκολ κατά την έναρξη του αγώνα. Αν ποντάρετε υπέρ του ΠΑΟ τότε κερδίζετε το στοίχημα σας αν ο ΠΑΟ απλά επικρατήσει αν όμως ποντάρετε στο να κερδίσει ο ΟΣΦΠ τότε είστε κερδισμένοι είτε ο Ολυμπιακός κερδίσει είτε φέρει ισοπαλία.

ΑΣΙΑΤΙΚΟ HANDICAP με 1 γκολ.

Σε περίπτωση επιλογής του asian handicap -1, τότε η ομάδα που επιλέξατε να κερδίσει πρέπει να επικρατήσει με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά ώστε να αποκομίσετε κέρδη. Αν η επιλεγμένη ομάδα κερδίσει με 1 γκολ διαφορά τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται. Παρομοίως αν επιλέξετε ομάδα που έχει +1, τότε αυτό σημαίνει ότι αν αυτή ομάδα κερδίσει ή φέρει ισοπαλία πληρώνεστε κανονικά ενώ άμα χάσει με ένα γκολ διαφορά παίρνετε τα χρήματά σας πίσω.

Υπάρχουν βέβαια και άλλα είδη ασιατικού στοιχήματος, ωστόσο τα συγκεκριμένα που σας παρουσιάσαμε είναι τα πλέον δημοφιλή και λιγότερα πολύπλοκα που υπάρχουν στην αγορά στοιχήματος.

Το ασιατικό handicap μπορεί να παιχθεί και μέσω Live Betting για το οποίο μπορείτε να βρείτε πληροφορίες εδώ. Παράλληλα για να μάθετε πως μπορείτε να βγάλετε σίγουρα χρήματα μέσω ενός Sure Bet πατήστε εδώ.

No Comments

Comments for Ασιατικό Χάντικαπ Στοίχημα (Asian Handicap) are now closed.