KΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ BET365.GR :TI EINAI TO CASH OUT*  ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ (ΟΔΗΓΟΣ/ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ)

bet365.gr cash out stoixima τί σημαίνει
bet365 cash out επεξεργασία στοιχήματος

Ένα από τα σημαντικότερα όπλα του παίκτη που έχει να κάνει με το online στοίχημα είναι το κλείσιμο στοιχήματος ή αλλιώς cash out, δηλαδή η κάλυψη όταν ποντάρουμε σε ένα ή περισσότερα γεγονότα.

Αυτό σημαίνει πως οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν μερικό κέρδος ανάλογα με την εξέλιξη στις αρχικές τους επιλογές ή και ακόμα να μετριάσουν απώλειες του αρχικού κεφαλαίου πριν από το τέλος του αγώνα.

Αρχικά έχοντας μπει στη διαδικασία του κλείσιμο στοιχήματος (cash out), το οποίο τα τελευταία χρόνια αποτελεί μία από τις τάσεις του online στοιχήματος θα ήθελα να αναπτύξω τα εξής. Οι εταιρίες δεν βγαίνουν σε καμία περίπτωση χαμένες , ενώ πολλές φορές θα μπορούσαμε να πούμε πως βγάζουν ακόμα μεγαλύτερο κέρδος.

Στην περίπτωση που η εξέλιξη του αγώνα ευνοεί την αρχική επιλογή πονταρίσματος, ο παίκτης έχει το όπλο να κλείσει το στοίχημά του χωρίς να τον ενδιαφέρει και να έχει άγχος τι θα συμβεί μέχρι το τέλος. Στην παραπάνω περίπτωση θα πρέπει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να κατανοήσει σε μεγάλο βαθμό αν τον συμφέρει.

Για παράδειγμα με ένα πολύ εύκολο τρόπο, αν το cash out του προσφέρει ένα πόσο Α θα πρέπει να ανατρέξει στη συγκεκριμένη αγορά και να δει αν τον συμφέρει ή αν θα πρέπει να ποντάρει το live. Σε αρκετές των περιπτώσεων έχω αντιληφθεί πως μπορεί ο παίκτης να βγει κερδισμένος αν δεν κάνει χρήση του cash out και απλά να ποντάρει στο live.

Ωστόσο βασική προϋπόθεση είναι να έχει χρήματα στο λογαριασμό του και όχι να μπει σε διαδικασία κατάθεσης γιατί οι ισορροπίες ενός αγώνα μπορεί να αλλάξουν από λεπτό σε λεπτό.

Επίσης το κλείσιμο στοιχήματος προσφέρεται ακόμα και για να μετριάσουμε τις πιθανές απώλειες του αρχικού ματς κεφαλαίου. Αν ο παίκτης έχει ποντάρει σε ένα αθλητικό γεγονός και το στοίχημά του δεν είναι όπως το έχει αρχικά σχεδιάσει έχει τώρα τη δυνατότητα να μετριάσει τη ζημιά και να χάσει λιγότερα χρήματα. Το πόσο εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την απόδοση που προσφέρεται τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ BET365.GR (ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ | ΟΥΕΦΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ)

Ας υποθέσουμε πως στον αγώνα Γιουβέντους – Μπάγερν Μονάχου στοιχηματίζουμε το ποσό των 10 ευρώ σε 2.35 απόδοση για την αγορά του Over 2.5 Goals.Ας δούμε τις ενναλακτικές μας πριν την έναρξη του αγώνα , αλλά και κατά τη διάρκεια όπου μας ενδιαφέρει το κλείσιμο του στοιχήματος :

  • Σε περίπτωση που επαληθευτεί το προγνωστικό μας και λήξει ο αγώνας με τουλάχιστον 3 γκόλ τότε εισπράτουμε 23.5 ευρώ και έχουμε καθαρό κέρδος 13.5 ευρώ χωρίς να προβούμε σε cash out (κλείσιμο στοιχήματος) πριν ή κατά τη διάρκεια του αγώνα
  • Αν για κάποιο λόγο θεωρούμε ότι είτε έχουν αλλάξει οι ισορροπίες του αγώνα είτε κάναμε λάθος όταν βάζαμε το στοίχημα είτε έχουν αλλάξει πολύ οι αποδόσεις από τη στιγμή που τοποθετήσαμε το στοίχημα , τότε μπορούμε να κάνουμε κλείσιμο στοιχήματος (cash out) και να εισπράξουμε το αρχικό μας ποσού στοιχηματισμού μειωμένο κατά ένα ποσοστό της τάξεως του 5%. Στο συγκεκριμένο παράδειγμα ενώ τοποθετήσαμε 10 ευρώ , μπορούμε να εισπράξουμε άμεσα 9.50ευρώ , έχοντας ”χασούρα” 0.50 ευρώ

βετ365 επεξεργασία στοιχηματός στη bet365.gr

  • Κατά τη διάρκεια του αγώνα και σε σχέση με την εξέλιξη του αγώνα και τα γκολ που έχουν σημειωθεί ή δεν έχουν σημειωθεί οι αποδόσεις του cash out αλλάζουν προς την μια ή την άλλη πλευρά.Ας δούμε στο παράδειγμα μας την πραγματική εξέλιξη του αγώνα και τις προσφερόμενες αποδόσεις για κλείσιμο του συγκεκριμένου στοιχήματος :

1. Στο 30′ λεπτό (LIVE  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : 0-0) και ενώ και οι 2 ομάδες (Γιουβέντους , Μπάγερν Μονάχου) δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ δεν είχαν καταφέρει να σκοράρουν  με αποτέλεσμα και το cash out να έχει υποχωρήσει αρκετά στα επίπεδα του 5.23 ευρώ.Εάν κλείναμε το στοίχημα θα είχαμε απωλέσει 4.77ευρώ από το αρχικό μας στοίχημα

2.Στο 44′ λεπτό (LIVE  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : 0-1) και λίγο πριν λήξει το ημίχρονο η Μπάγερν σκόραρε με τον Μίλερ και αυτόματα άλλαξε η προσφορά της bet365.gr στο κλείσιμο του στοιχήματος στα επίπεδα του 7.84 ευρώ.Εάν κλείναμε το στοίχημα θα είχαμε απωλέσει 2.26ευρώ από το αρχικό μας στοίχημα.

3.Στο 55′ λεπτό (LIVE  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : 0-2 ) η Μπάγερν σκόραρε το 2 της γκολ και ήμασταν πολύ κοντά στο να επαληθευτεί το αρχικό μας προγνωστικό για Over2.5 γκολ.Μετά την επίτευξη και του 2ου γκόλ η bet365 προσέφερε το κλείσιμο του στοιχήματος στα επίπεδα του 14.96 ευρώ.Εάν κλείναμε το στοίχημα θα είχαμε κέρδος 14.96ευρώ από το αρχικό μας στοίχημα.

4.Στο 64′ λεπτό (LIVE  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : 1-2 ) η  Γιουβέντους μείωσε το σκορ με τον Ντιπαλά και με αυτό τον τρόπο επαληθεύτηκε το αρχικό μας προγνωστικό. Εδώ κλείνει το στοίχημα με κέρδος 13.50ευρώ από το αρχικό μας στοίχημα.

Η αλήθεια είναι πως μόνο μέσα από την εμπειρία και τη σωστή οργάνωση, μπορεί ένας παίκτης που πάνω από όλα σέβεται τα χρήματα που ποντάρει να εντρυφήσει σωστά στην υπηρεσία του κλεισίματος στοιχήματος (cash out).

Γενικά χρειάζεται ηρεμία , ψυχραιμία και σωστή στρατηγική σε συνδυασμό με τις δυνατότητες για live στοίχημα ώστε να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε ένα μικρό κέρδος ή να περιορίσουμε όσο  μπορούμε τις απώλειες.

Κανόνας, θα πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας πως όταν ποντάρουμε σε μία στοιχηματική αγορά τίποτα δεν θα θεωρείται δεδομένο και πρέπει να αποδεχόμαστε την πραγματικότητα.

Το cash out είναι ένα από τα μεγαλύτερα όπλα του παίκτη και σε περίπτωση που γνωρίζει άριστα να το χρησιμοποιεί, μπορεί να του εξασφαλίσει σε διάρκεια χρόνου κέρδος σε αντίθεση με τον παίκτη που στερείται στοιχηματικής εμπειρίας μπορεί να αποβεί μειονέκτημα.

βετ365 φτιάξτε αγορά στοίχημα bet365 bonus

*21+. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777

**H παραπάνω παρουσίαση/αξιολόγηση αναφορικά με τη bet365.gr αναφέρεται στις προσωπικές μας εκτιμήσεις και την εμπειρία χρήσης των συγκεκριμένων υπηρεσιών τη δεδομένη χρονική στιγμή (25/09/19).Προσφέρεται αποκλειστικά και μόνο για την ενημέρωση των επισκεπτών του webfreebets.com. Σας συμβουλεύουμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της στοιχηματικής εταιρείας , έτσι ώστε να είστε απολύτως σίγουροι και ενημερωμένοι για οποιοδήποτε από τα παραπάνω θέματα.

Δεν ξεχνάμε ότι παίζουμε χρήματα που δεν μας λείπουν από τις καθημερινές μας ανάγκες , ενώ εάν διαπιστώσουμε ότι το πράγμα ξεφέυγει από τα χέρια μας ζητάμε βοήθεια από τους ειδικούς όπως είναι το ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ.

No Comments

Comments for Τί είναι το Cash out* (Κλείσιμο Στοιχήματος bet365.gr) και πώς παίζεται are now closed.