bet365 Cash Out* | Μερικό και Αυτόματο CashOut* στη ΒΕΤ365

bet365 Cash Out* | Μερικό και Αυτόματο CashOut* στη ΒΕΤ365 1

Η υπηρεσία cash-out* στη bet365 (κλείσιμο στοιχήματος)

Ένα από τα σημαντικότερα όπλα του παίκτη που έχει να κάνει με το online στοίχημα είναι το κλείσιμο στοιχήματος ή αλλιώς cash out*, δηλαδή η κάλυψη όταν ποντάρουμε σε ένα ή περισσότερα γεγονότα.

Αυτό σημαίνει πως οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν μερικό κέρδος ανάλογα με την εξέλιξη στις αρχικές τους επιλογές ή αντίστοιχα να μετριάσουν απώλειες του αρχικού κεφαλαίου πριν από το τέλος του αγώνα.

Αρχικά έχοντας μπει στη διαδικασία του κλείσιμο στοιχήματος (cash out*), το οποίο τα τελευταία χρόνια αποτελεί μία από τις τάσεις του online στοιχήματος θα ήθελα να αναπτύξω τα εξής. Οι εταιρίες δεν βγαίνουν σε καμία περίπτωση χαμένες , ενώ πολλές φορές θα μπορούσαμε να πούμε πως βγάζουν ακόμα μεγαλύτερο κέρδος.

Στην περίπτωση που η εξέλιξη του αγώνα ευνοεί την αρχική επιλογή πονταρίσματος, ο παίκτης έχει το όπλο να κλείσει το στοίχημά του χωρίς να τον ενδιαφέρει και να έχει άγχος τι θα συμβεί μέχρι το τέλος. Στην παραπάνω περίπτωση θα πρέπει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να κατανοήσει σε μεγάλο βαθμό αν τον συμφέρει.

*Το Cash Out (Κλείσιμο Στοιχήματος) της bet365 σας δίνει περισσότερο έλεγχο στα στοιχήματά σας και σας προσφέρει τη δυνατότητα να λαμβάνετε μία επιστροφή πριν το τέλος του γεγονότος. Όταν αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη, μπορείτε να κάνετε Cash Out ένα στοίχημα εις ολόκληρον ή μερικώς, αφήνοντας το υπόλοιπο του πονταρίσματός σας να εξελιχθεί. Όροι και Προϋποθέσεις ισχύουν. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Για παράδειγμα με ένα πολύ εύκολο τρόπο, αν το cash out* του προσφέρει ένα πόσο Α θα πρέπει να ανατρέξει στη συγκεκριμένη αγορά και να δει αν τον συμφέρει ή αν θα πρέπει να ποντάρει το live. Σε αρκετές των περιπτώσεων έχω αντιληφθεί πως μπορεί ο παίκτης να βγει κερδισμένος αν δεν κάνει χρήση του cash out* και απλά να ποντάρει στο live.

Ωστόσο βασική προϋπόθεση είναι να έχει χρήματα στο λογαριασμό του και όχι να μπει σε διαδικασία κατάθεσης γιατί οι ισορροπίες ενός αγώνα μπορεί να αλλάξουν από λεπτό σε λεπτό.

Επίσης το κλείσιμο στοιχήματος προσφέρεται ακόμα και για να μετριάσουμε τις πιθανές απώλειες του αρχικού ματς κεφαλαίου. Αν ο παίκτης έχει ποντάρει σε ένα αθλητικό γεγονός και το στοίχημά του δεν είναι όπως το έχει αρχικά σχεδιάσει έχει τώρα τη δυνατότητα να μετριάσει τη ζημιά και να χάσει λιγότερα χρήματα. Το πόσο εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την απόδοση που προσφέρεται τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

bet365 cash-out* παράδειγμα (Champions League)

Ας υποθέσουμε ότι στον αγώνα Γιουβέντους – Μπάγερν Μονάχου στοιχηματίζουμε το ποσό των 10 ευρώ σε 2.35 απόδοση για την αγορά του Over 2.5 Goals. Ας δούμε τις ενναλακτικές μας πριν την έναρξη του αγώνα , αλλά και κατά τη διάρκεια όπου μας ενδιαφέρει το κλείσιμο του στοιχήματος :

  • Σε περίπτωση που επαληθευτεί το προγνωστικό μας και λήξει ο αγώνας με τουλάχιστον 3 γκόλ τότε εισπράτουμε 23.5 ευρώ και έχουμε καθαρό κέρδος 13.5 ευρώ χωρίς να προβούμε σε cash out*  πριν ή κατά τη διάρκεια του αγώνα
  • Αν για κάποιο λόγο θεωρούμε ότι είτε έχουν αλλάξει οι ισορροπίες του αγώνα είτε κάναμε λάθος όταν βάζαμε το στοίχημα είτε έχουν αλλάξει πολύ οι αποδόσεις από τη στιγμή που τοποθετήσαμε το στοίχημα , τότε μπορούμε να κάνουμε κλείσιμο στοιχήματος (cash out*) και να εισπράξουμε το αρχικό μας ποσού στοιχηματισμού μειωμένο κατά ένα ποσοστό της τάξεως του 5%. Στο συγκεκριμένο παράδειγμα ενώ τοποθετήσαμε 10 ευρώ , μπορούμε να εισπράξουμε άμεσα 9.50ευρώ , έχοντας ”χασούρα” 0.50 ευρώ
  • Κατά τη διάρκεια του αγώνα και σε σχέση με την εξέλιξη του αγώνα και τα γκολ που έχουν σημειωθεί ή δεν έχουν σημειωθεί οι αποδόσεις του cash out* αλλάζουν προς την μια ή την άλλη πλευρά.Ας δούμε στο παράδειγμα μας την πραγματική εξέλιξη του αγώνα και τις προσφερόμενες αποδόσεις για κλείσιμο του συγκεκριμένου στοιχήματος :
*Το “Φτιάξτε Αγορά” σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το στοίχημα που θέλετε για οποιονδήποτε Ποδοσφαιρικό αγώνα με την bet365. Μπορείτε να επιλέξετε από τις πιο δημοφιλείς αγορές και αφού τις προσθέσετε στο στοίχημά σας, μπορείτε να υπολογίσετε τις αποδόσεις σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε Πρώτος Παίκτης που θα Σκοράρει, Να Σκοράρουν και οι Δύο Ομάδες και αριθμό των κόρνερ για να δημιουργήσετε ένα μονό στοίχημα με την απόδοση για τις συνδυαζόμενες επιλογές. Μπορείτε να κάνετε έως έξι επιλογές για να δημιουργήσετε το ξεχωριστό σας στοίχημα. Όροι και Προϋποθέσεις ισχύουν. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

1. Στο 30′ λεπτό (LIVE  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : 0-0) και ενώ και οι 2 ομάδες (Γιουβέντους , Μπάγερν Μονάχου) δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ δεν είχαν καταφέρει να σκοράρουν  με αποτέλεσμα και το cash out να έχει υποχωρήσει αρκετά στα επίπεδα του 5.23 ευρώ.Εάν κλείναμε το στοίχημα θα είχαμε απωλέσει 4.77ευρώ από το αρχικό μας στοίχημα

2.Στο 44′ λεπτό (LIVE  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : 0-1) και λίγο πριν λήξει το ημίχρονο η Μπάγερν σκόραρε με τον Μίλερ και αυτόματα άλλαξε η προσφορά της bet365.gr στο κλείσιμο του στοιχήματος στα επίπεδα του 7.84 ευρώ.Εάν κλείναμε το στοίχημα θα είχαμε απωλέσει 2.26ευρώ από το αρχικό μας στοίχημα.

3.Στο 55′ λεπτό (LIVE  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : 0-2 ) η Μπάγερν σκόραρε το 2 της γκολ και ήμασταν πολύ κοντά στο να επαληθευτεί το αρχικό μας προγνωστικό για Over2.5 γκολ.Μετά την επίτευξη και του 2ου γκόλ η bet365 προσέφερε το κλείσιμο του στοιχήματος στα επίπεδα του 14.96 ευρώ.Εάν κλείναμε το στοίχημα θα είχαμε κέρδος 14.96ευρώ από το αρχικό μας στοίχημα.

4.Στο 64′ λεπτό (LIVE  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : 1-2 ) η  Γιουβέντους μείωσε το σκορ με τον Ντιπαλά και με αυτό τον τρόπο επαληθεύτηκε το αρχικό μας προγνωστικό. Εδώ κλείνει το στοίχημα με κέρδος 13.50ευρώ από το αρχικό μας στοίχημα.

Η αλήθεια είναι πως μόνο μέσα από την εμπειρία και τη σωστή οργάνωση, μπορεί ένας παίκτης που πάνω από όλα σέβεται τα χρήματα που ποντάρει να εντρυφήσει σωστά στην υπηρεσία του κλεισίματος στοιχήματος (cash out*).

Γενικά χρειάζεται ηρεμία , ψυχραιμία και σωστή στρατηγική σε συνδυασμό με τις δυνατότητες για live στοίχημα ώστε να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε ένα μικρό κέρδος ή να περιορίσουμε όσο  μπορούμε τις απώλειες.

Κανόνας, θα πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας πως όταν ποντάρουμε σε μία στοιχηματική αγορά τίποτα δεν θα θεωρείται δεδομένο και πρέπει να αποδεχόμαστε την πραγματικότητα.

*Το Cash Out (Κλείσιμο Στοιχήματος) της bet365 σας δίνει περισσότερο έλεγχο στα στοιχήματά σας και σας προσφέρει τη δυνατότητα να λαμβάνετε μία επιστροφή πριν το τέλος του γεγονότος. Όταν αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη, μπορείτε να κάνετε Cash Out ένα στοίχημα εις ολόκληρον ή μερικώς, αφήνοντας το υπόλοιπο του πονταρίσματός σας να εξελιχθεί. Όροι και Προϋποθέσεις ισχύουν. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

bet365 cash-out* (μερικό - αυτόματο)

Το cash out* είναι ένα από τα μεγαλύτερα όπλα του παίκτη και σε περίπτωση που γνωρίζει άριστα να το χρησιμοποιεί, μπορεί να του εξασφαλίσει σε διάρκεια χρόνου κέρδος σε αντίθεση με τον παίκτη που στερείται στοιχηματικής εμπειρίας μπορεί να αποβεί μειονέκτημα.

Τα τελευταία χρόνια η bet365 καινοτομώντας και στη συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρει στους χρήστες και τις ακόλουθες δυνατότητες :

  • Μερικό CashOut*: Μπορέιτε να επιλέξετε εσείς το ποσό που επιθυμείτε να κάνετε cashout , το οποίο μπορεί να είναι μόνο μέρος του αρχικού σας πονταρίσματος.
  • Αυτόματο CashOut*: Μπορείτε να ορίσετε εσείς αυτόματα το ποσό που επιθυμείτε για να κλείσετε αυτόματα το στοιχημά σας χωρίς να χρειάζεται να παρακολουθείτε ζωντανα την εξέλιξη του αγώνα/αγώνων που σας ενδιαφέρουν.

Πολύ χρήσιμα και τα 2 εργαλεία προσφέροντας στο χρήστη τη δυνατότητα να προσαρμώσει κατά περίπτωση το παιχνίδι του.

Δεν ξεχνάμε ότι παίζουμε χρήματα που δεν μας λείπουν από τις καθημερινές μας ανάγκες , ενώ εάν διαπιστώσουμε ότι το πράγμα ξεφέυγει από τα χέρια μας ζητάμε βοήθεια από τους ειδικούς όπως είναι το ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις
**21+. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777
***Η παραπάνω παρουσίαση/αξιολόγηση δεν αποτελεί εμπορική επικοινωνία / προώθηση της bet365. Προσφέρεται αποκλειστικά και μόνο για την ενημέρωση των επισκεπτών του webfreebets και αναφέρεται αποκλειστικά στην εμπειρία χρήσης των συγκεκριμένων υπηρεσιών τη δεδομένη χρονική στιγμή (25/04/20).Σας συμβουλεύουμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της στοιχηματικής bet365.gr , έτσι ώστε να είστε απολύτως σίγουροι και ενημερωμένοι για οποιοδήποτε από τα παραπάνω θέματα.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Aρμόδιος Ρυθμιστής MGA. Αρμόδια Αρχή Εποπτείας Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. | Συχνή Συμμετοχή: Κίνδυνος Εθισμού και Απώλειας Περιουσίας. Γραμμή Βοήθειας: 210-9237777