Stoiximan Ταυτοποίηση Στοιχείων Λογαριασμού | Έγγραφα και Διαδικασία με Απλά Βήματα

stoiximan.gr ταυτοποίηση λογαριασμού

STOIXIMAN ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ  | 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ (ΟΔΗΓΟΣ)

O stoiximan.gr όπως και όλες οι εταιρείες που παρέχουν νόμιμες υπηρεσίες online στοιχήματος στην Ελλάδα υποχρεούνται , βάση του κανονισμού της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π) που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 3162/ 25.11.2014 , μεταξύ άλλων να ταυτοποιούν κάθε νέο ηλεκτρονικό λογαριασμό στα πλαίσια της νομοθετικής ρύθμισης.Ο κανονισμός δημιουργήθηκε στα πλαίσια του αγώνα που γίνεται σε Παγκόσμιο για την καταπολέμηση της νομοιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Από τη στιγμή που κάνετε μια νέα εγγραφή στο site του www.stoiximan.gr , μέσα στις επόμενες 30 ημέρες είστε υποχρεωμένοι να ταυτοποιήσετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας με τα αντίστοιχα έγγραφα που πιστοποιούν την ορθότητα των στοιχείων της εγγραφής σας.Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησης του λογαριασμού σας στο stoiximan , ο λογαριασμός σας θεωρείται προσωρινός και δεν έχετε τη δυνατότητα για συνολικές καταθέσεις άνω των 800 ευρώ όπως επίσης και για αναλήψεις μεγαλύτερες από το ίδιο ποσό.

stoiximan εξυπηρετηση πεκλατών επικοινωνια ταυτοποιηση τηλέφωνο

Η διαδικασία της ταυτοποίησης είναι εύκολη και δεν χρειάζεται να σας αγχώνει από τη στιγμή που τα στοιχεία που χρησιμοποιήσατε κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας είναι σωστά.Θα πρέπει λοιπόν να είστε πολύ προσεκτικοί στη χρήση των στοιχείων (ονοματεπώνυμο , ημερομηνία γέννησης , διεύθυνση κατοικίας , κλπ) , ώστε να αποφύγετε καθυστερήσεις και προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της ταυτοποίησης.Ας δούμε λοιπόν τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να προχωρήσετε στην επικαιροποίηση των προσωπικών σας στοιχείων :

Ταυτοποίηση Στοιχείων Stoiximan Ταυτότητα Διαδικασία

 1. BHMA 1o : Αφού πραγματοποιήσατε την εγγραφή σας στο www.stoiximan.gr συνδεθείτε στο λογαριασμό σας με το user name (όνομα χρήστη) και password (συνθηματικό) που καταχωρήσατε στην αρχική σας αίτηση εγγραφής. Κάτε κλικ στο πεδιο του user name και στοη συνέχεια στο ”ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ” όπως εμφανίζεται και στη φωτογραφία
 2. BHMA 2o : Θα οδηγηθείτε στη σελίδα του λογαριασμού σας. Στο αριστερό μένου περιλαμβάνει 6 ενότητες ( Κινήσεις , Ιστορικό , Προφίλ , κ.α). Κάντε κλικ στο Προφίλ και μετά στα Έγγραφα Πιστοποίησης 
 3. BHMA 3o : Όπως θα δείτε στα έγγραφα πιστοποίησης περιλαμβάνονται 3 κατηγορίες (i.Έγγραφο Ταυτοπροσωπείας , ii.Αποδεικτικό Διεύθυνση Κατοικίας και iii.Άλλο Έγγραφο που αναφέρεται στους τρόπους κατάθεσης/ανάληψης).Για καθ’ένα από αυτά θα πρέπει είτε να κάνετε upload το αντίστοιχο αρχείο.

Ας δούμε τώρα τα έγγραφα που πιστοποιούν τις αντίστοιχες  κατηγορίες (ταυτοπροσωπεία , κατοικία και πληρωμές) και θα πρέπει να τα αποστείλλετε είτε ως φωτογραφία είτε σκαναρισμένα :

A.ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ (STOIXIMAN ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ)

 • Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας(Έγχρωμο 2πλης όψεως)
 • Διαβατήριο(Έγχρωμο 2πλης όψεως)
 • Άδεια Διαμονής

stoiximan εξυπηρετηση πεκλατών επικοινωνια ταυτοποιηση τηλέφωνο

B.ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

 • Λογαριασμός Κοινής Οφέλειας τελευταίου 3μήνου (π.χ  COSMOTE , ΔΕΗ) που βρίσκεται στο όνομα σας ή ακόμα και κινητού τηλεφώνου (Έχγρωμα αντίγραφα)
 • Mηνιαίος Λογαριασμός Τράπεζας (Bank Statement)
 • Εναλλακτικά, εφόσον δεν μπορείτε να παρέχετε ένα από τα παραπάνω έγγραφα για την πιστοποίηση της δηλωθείσας διεύθυνσης κατοικίας, μπορείς να αποστείλετε σκαναρισμένη μια Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/86 (πρώην Ν. 105) συμπληρωμένη και επικυρωμένη από ΚΕΠ.

Γ.ΑΛΛΑ ΕΓΓΡΑΦΑ (ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ – ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ)

Με βάση τον τρόπο που επιλέξατε να κάνετε την 1η σας stoiximan κατάθεση (π.χ τραπεζικό έμβασμα , χρεωστική κάρτα , ηλεκτρονικό πορτοφόλι , κ.α) θα πρέπει αντίστοιχα να πιστοποιήσετε την ακρίβεια των στοιχείων.Μερικά από τα στοιχεία που μπορεί να σας ζητηθούν είναι

 • Φωτογραφία 2 όψεων της πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας (χωρίς βέβαια να εμφανίζονται όλα τα νούμερα και τα στοιχεία)
 • Bank Stement όπου αναφέρει τη διεύθυνση κατοικίας
 • Στοιχέια λογαριασμού skrill/neteller/viva wallet
 • Τραπεζικό Βιβλιάριο

*Σημείωση : Μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία που έχουν τις παρακάτω μορφές .jpg,.jpeg,.gif,.png,.bmp,.tiff,.tif. To μέγιστο μέγεθος του αρχείου δεν πρέπει να ξεπερνά τα 4MB.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια μπορείτε να επικοινωνήσετε με την stoiximan εξυπηρέτηση πελατών που είναι διαθέσιμη μέσω email , live chat ή και με απαντητική κλήση ή αντίαστοιχα στην bet365 εξυπηρέτηση πελατών.

bet365 cash out επεξεργασία στοιχήματος

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις
**21+. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777
***Η παραπάνω παρουσίαση/αξιολόγηση δεν αποτελεί εμπορική επικοινωνία / προώθηση της stoiximan. Προσφέρεται αποκλειστικά και μόνο για την ενημέρωση των επισκεπτών του webfreebets και αναφέρεται αποκλειστικά στην εμπειρία χρήσης των συγκεκριμένων υπηρεσιών τη δεδομένη χρονική στιγμή (25/02/20).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Aρμόδιος Ρυθμιστής MGA. Αρμόδια Αρχή Εποπτείας Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. | Συχνή Συμμετοχή: Κίνδυνος Εθισμού και Απώλειας Περιουσίας. Γραμμή Βοήθειας: 210-9237777