Στο Τέννις πέρασε το 3-2 υπέρ του Φονίνι σε απόδοση 7,00 και το Over 38,5 games στο 1,90. Πολύ δυνατά σημεία και τα δύο. Το κόλπο γκρόσο έγινε χθες, με τον Μονφίς, που πλήρωσε 4,33 και το χάντικαπ του +6,5 στο 2,00. Ξεκίνησε την Κυριακή το βράδυ, τελείωσε χθες και ο Γάλλος πέρασε στα προημιτελικά. Και θα συνεχίσουμε να τον εμπιστευόμαστε…

Βέβαια για να λέμε και την αλήθεια, ο φίλος μας ο Δημήτρης από την Ξάνθη μας είχε βάλει στο τρυπάκι από το ξεκίνημα του τουρνουά με τον Γάλλο. Αυτός έκανε ένα ξέσπασμα περίπου 2-3 χρόνια πριν, μετά έπεσε αισθητά, αλλά οι Γάλλοι, όταν παίζουν σε χώμα και πλησιάσει το Ρολάν Γκαρός, τότε παίρνουν μεγάλη ώθηση και δίνουν το κάτι παραπάνω. Έτσι και ο Μονφίς, γιατί μη νομίζετε ότι είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο να αποκλείες τον Νταβίδ Φερέρ. Απόψε παίζει με τον Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός κυμαίνονταν στη μετριότητα μέχρι πρότινος, εντούτοις στο τουρνουά σαν να ανέβασε στροφές. Και πάλι, όμως, ο φαβοριτισμός του Φέντερερ δεν μας λέει κάτι. Ο Μονφίς θα πρόλαβε να ξεκουραστεί, καθώς χθες έπαιξε μόλις ένα σετ, έχει τον αέρα της έδρας (θα μου πείτε Τέννις είναι, δεν έχει και μεγάλη σημασία), έχει τον αέρα της πρόκρισης, διαθέτει καλό σερβίς, αλλά τώρα εντυπωσιάζει με το παιχνίδι από τη βάση του γηπέδου, άρα τον στηρίζουμε και πάλι.

  1. Νικητής Μονφίς στο 6,00
  2. Νικητής Μονφίς με σκορ 3-2 ή 3-1 σε αποδόσεις 13,00 και 15,00 αντίστοιχα
  3. Χάντικαπ +6,5 ο Γάλλος σε απόδοση 2,00

Ματσάρα θα γίνει στο άλλο παιχνίδι. Ναδάλ κόντρα Σόντερλινγκ. Μέτριος ο Ισπανός στο τουρνουά, καμία σχέση με τη μηχανή Ναδάλ που είχαμε συνηθίσει. Και ο Σόντερλινγκ έχει αποδείξει ότι μπορεί να παραμείνει στη ελιτ του Τέννις για αρκετό καιρό, ακόμα και στο χώμα. Μπορεί να πάρει το πρώτο σετ, που πληρώνει 2,75.

Το πουλέν μας στις γυναίκες, η Αζαρένκα θα περάσει τρένο πάνω από την Να Λι. Με 2-0 σετ που πληρώνει 1,90.

Πηγή : betcosmos.com

No Comments

Comments for Προβλέψεις Rolland Garros are now closed.