Υψηλό το ενδιαφέρον από τους παίκτες και τους Bookmakers.

Καλή Παρασκευή.Σήμερα τελειώνει η προεκλογική περίοδος με τα προγνωστικά στοιχήματος για τις ελληνικές εκλογές να είναι διαθέσιμα μέχρι να κλείσουν οι κάλπες την Κυριακή. Σε σχέση με τις εκλογές του Μαίου τα διαθέσιμα στοιχήματα είναι λιγότερο εξειδικευμένα.

Πριν προχωρήσουμε στην παρουσίαση μας να ξεκαθαρίσουμε τα εξής : αυτό το άρθρο απλά παρουσιάζει εκτιμήσεις για το τελικό αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών και απλά θα επισημάνουμε τα πιο αξιόλογα στοιχήματα με βάση τις δημοσκοπήσεις , τις πληροφορίες αλλά και την αίσθηση που επικρατεί.

Θυμηθείτε σποτ από παλαιότερες εκλογικές αναμετρήσεις :

Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 07.00 το πρωί της Κυριακής και θα ολοκληρωθεί στις 19.00 το απόγευμα. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι έχουν γεννηθεί μέχρι τις 31.12.1994 ενώ συνολικά κατεβαίνουν 22 κόμματα που ζητούν την ψήφο μας.

Η πρώτη μας πρόταση αφορά το τελικό ποσοστό που θα πάρει το ΠΑ.ΣΟΚ. Είναι πολύ πιθανό το ΠΑΣΟΚ να χάσει κάποιες ψήφους προς την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά δύσκολα θα πέσει κάτω από το 11%. Θα προτιμήσουμε το over 11% που πληρώνει πολύ καλά στην Betfair και συγκεκριμένα 2.12.

Επόμενη επιλογή το στοίχημα που αφορά το ποσοστό του πληθυσμού που θα προσέλθει στις κάλπες. Στις προηγούμενες εκλογές η συμμετοχή ήταν 65,1% και πιστεύουμε πως παρόμοια ή λιγότερη θα είναι στις επερχόμενες. Επομένως το under 67% που πληρώνει 1.72 στην Bwin είναι καλή επιλογή.

Τέλος θα κλείσουμε με το στοίχημα που αφορά τον νικητή των εκλογών. Αν και η ΝΔ θεωρείται φαβορί από τους Bookmakers για όσους κυνηγούν τις μεγαλύτερες αποδόσεις μπορούν να επιλέξουν την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με απόδοση 2.80 στην Sportingbet.

Τέλος , να σημειώσουμε πώς οι χρήστες μας εκτός από την προτίμησή τους για προγνωστικά ποδοσφαίρου έδειξαν ενδιαφέρον για betbonus και freebets για τα οποία πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Καλή τύχη !

NickMan

Προγνωστικά για τις εθνικές εκλογές 2012
Πληθώρα επιλογών από τους Bookmakers
Διαθέσιμα πονταρίσματα μέσω Bwin/Betfair και Sportingbet
Συνολικά 22 κόμματα διεκδικούν την ψήφο μας

 

 

No Comments

Comments for Στοίχημα και Ελληνικές Εθνικές Εκλογές(Ιούνιος 2012) are now closed.