Αναπροσαρμογή αποδόσεων και νέα στοιχήματα από τους Book.

Greek National Elections 2012-imageΚαλή Παρασκευή. Χθες πέρασε η εναλλακτική επιλογή του διπλού της Οσέρ(0-2) που είχε απόδοση 3.00 στην Interwetten. Σήμερα τελειώνει η προεκλογική περίοδος με τα προγνωστικά στοιχήματος για τις ελληνικές εκλογές να είναι διαθέσιμα μέχρι να κλείσουν οι κάλπες την Κυριακή. Δείτε τις προηγούμενές μας προτάσεις εδώ.

Πριν προχωρήσουμε στην νέα παρουσίαση μας να ξεκαθαρίσουμε τα εξής : αυτό το άρθρο απλά παρουσιάζει εκτιμήσεις για το τελικό αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών και απλά θα επισημάνουμε τα πιο αξιόλογα στοιχήματα με βάση τις δημοσκοπήσεις , τις πληροφορίες αλλά και την αίσθηση που επικρατεί.

Θυμηθείτε σποτ από παλαιότερες εκλογικές αναμετρήσεις :

Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 07.00 το πρωί της Κυριακής και θα ολοκληρωθεί στις 19.00 το απόγευμα. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι έχουν γεννηθεί μέχρι τις 31.12.1994 ενώ συνολικά κατεβαίνουν 32 διαφορετικά κόμματα που ζητούν την ψήφο μας.

H ΝΔ παρουσιάζεται ως το φαβορί των εκλογών με τις αποδόσεις να κυμαίνονται περί του 1.05. Όπως γνωρίζεται ποτέ δεν προτείνουμε τόσο χαμηλές αποδόσεις , οπότε θα επικεντρωθούμε σε άλλες επιλογές.

Επιμένουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι τρίτο κόμμα την Κυριακή. Βέβαια όταν το είχαμε προτείνει είχε απόδοση 2.20 , τώρα έχει πέσει αρκετά η προσφερόμενη τιμή . Για αυτό επιλέγουμε το να πάρει πάνω από 11% με απόδοση 1.60 στην Sportingbet.

Η επόμενη πρότασή μας αφορά το πόσα κόμματα θα καταφέρουν να εισέλθουν στο κοινοβούλιο. Θεωρούμε ότι 9 συνολικά σχηματισμοί θα το καταφέρουν και το συγκεκριμένο στοίχημα αξιολογείται στο 2.75 από την Betoto.

Πολύ καλό στοίχημα είναι το να συγκεντρώσει το ΚΚΕ πάνω από 10% πανελλαδικά. Πληρώνει 1.75 στην Bwin.

Aκόμα , η Betfair μας δίνει την δυνατότητα να προβλέψουμε ποιο θα είναι το συνολικό ποσοστό ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι πάνω από 43,5% με την απόδοση να βρίσκεται στο 2.18.

Τέλος , να σημειώσουμε πώς οι χρήστες μας εκτός από την προτίμησή τους για προγνωστικά ποδοσφαίρου έδειξαν ενδιαφέρον για betbonus και freebets για τα οποία πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Καλή τύχη !

NickMan

Προγνωστικά για τις εθνικές εκλογές 2012
Πληθώρα επιλογών από τους Bookmakers
Διαθέσιμα πονταρίσματα μέσω Bwin/Betoto/Betfair και Sportingbet
Συνολικά 32 κόμματα διεκδικούν την ψήφο μας

 

 

No Comments

Comments for Στοίχημα και Ελληνικές Εθνικές Εκλογές (updated) are now closed.