Προγνωστικά Στοιχήματος τένις: Sekiguchi vs Basic

Sekiguchi vs Basic - yokohama-challenger - image

Sekiguchi vs Basic - yokohama-challenger - imageΠρογνωστικά Στοιχήματος τένις: Sekiguchi Shuichi vs Basic Mirza

Πήγαμε ταμείο με την τελευταία μας πρόταση για νίκη του Federer και λέμε να συνεχίσουμε έτσι! Μικρές διοργανώσεις μέχρι να έχουμε μεγάλο event λοιπόν για τις προτάσεις μας. Ξεθάψαμε ένα ωραίο στοιχηματάκι από το Yokohama challenger και το μοιραζόμαστε μαζί σας. Sekiguchi Shuichi εναντίον Basic Mirza στις 15/11 και ώρα 04:30 πμ.

Δύσκολό να βρούμε βίντεο της προκοπής για αυτά τα τουρνουά αλλά καταφέραμε να ανακαλύψουμε έναν αγώνα του Σεκιγκούτσι.

Οι δύο παίκτες δεν έχουν αναμετρηθεί άλλη φορά στο παρελθόν οπότε ας περάσουμε απευθείας στα στατιστικά τους. Ο Σεκιγκούτσι έχει γεννηθεί το 1991 και είναι Ιαπωνικής καταγωγής. Βρίσκεται στην 502η θέση της κατάταξης. Στα πρόσφατα 10 games που έχει δώσει δεν τα πήγε άσχημα, με ποσοστό επιτυχίας 60%. Στα κλειστά γήπεδα, μέτρια η απόδοση, αφού κέρδισε 6 αγώνες και έχασε άλλους τόσους κατά τον τελευταίο χρόνο.

Ο Μπάσιτς γεννήθηκε το 1991 και είναι Βόσνιος. Αν και είναι 286ος στην κατάταξη, οι 10 αγώνες που έδωσε το τελευταίο διάστημα του δίνουν ποσοστό νίκης μόλις 40%. Καλύτερη όμως η απόδοση του από τον αντίπαλο του στα κλειστά court, με ποσοστό νίκης 70% για τον χρόνο που πέρασε.

Εμείς θα σας δώσουμε την σημερινή πρόταση για το στοίχημα του τένις, βασιζόμενοι στα πιο πρόσφατα παιχνίδια των δύο παικτών. Αν και σε χαμηλότερη θέση, ο Ιάπωνας φαίνεται πιο ετοιμοπόλεμος από τον αντίπαλο του.  Για αυτό, σας προτείνουμε να παίξετε νίκη του Sekiguchi, με απόδοση 2,15 στην mybet.

Μην ξεχνάτε πως πολλοί επισκέπτες, εκτός από τα προγνωστικά Τένις, έδειξαν ενδιαφέρον και για τη σελίδα με τα Live Streams.

Καλή επιτυχία!!!

tennisManiac

Προγνωστικά Στοιχήματος τένις: Sekiguchi vs Basic 1
Προγνωστικά Tένις και Ειδήσεις της Ημέρας
Νίκη του Sekiguchi με απόδοση 2,15 στην mybet
Καλά ποσοστό στους τελ. 10 αγώνες
Δεν έχουν αναμετρηθεί ξανά
Προγνωστικά Στοιχήματος τένις: Sekiguchi vs Basic 2