Προγνωστικά Στοιχήματος Τένις για τον αγώνα Melzer vs Malisse

malisse vs melzer -atp valencia - image

malisse vs melzer -atp valencia - imageΠρογνωστικά Στοιχήματος Τένις για τον αγώνα Melzer vs Malisse

Πάμε Ισπανία για άλλο ένα αγώνα του τουρνουά της Βαλένθια στους άνδρες. Μέλζερ εναντίον Μαλίσε, θα βρεθούν αντιμέτωποι αύριο στις 14:00, σε εσωτερικό, σκληρό γήπεδο.

Πάμε να δούμε ένα βίντεο από αγώνα του Μαλίσε, το 2011.


Οι δύο αντίπαλοι έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν 4 φορές, με τον Μαλίσε να φεύγει νικητής από το γήπεδο της 3 από αυτές. Στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια, ο Μαλίσε κέρδισε με 2-0 το 2008 και με 3-0 το 2011.

Ο Αυστριακός Μέλζερ, έχει γεννηθεί το 1981 και τον βρίσκουμε στην 38η θέση της γενικής κατάταξης. Στα τελευταία 10 παιχνίδια έχει ποσοστό επιτυχίας 40%. Στα κλειστά σκληρά γήπεδα, τα στατιστικά του είναι ακόμα πιο χαμηλά, στο 33% για τους τελευταίους 12 μήνες.

Ο Μαλίσε από το Βέλγιο, έχει γεννηθεί το 1980 και έχει σκαρφαλώσει στην 58η θέση της κατάταξης ATP. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια, δεν έβαλε και φωτιά στο γήπεδο, με ποσοστό, μόλις 30%. Στα κλειστά σκληρά γήπεδα, ίδια εικόνα, με τις νίκες να αγγίζουν το 43%.

Για το στοίχημα τένις της ημέρας, σας ετοιμάσαμε τις ακόλουθες προτάσεις. Δεδομένου πως τα στατιστικά και των δύο είναι πολύ χαμηλά, εμείς θα βασιστούμε στην ιστορία και θα ρίξουμε νίκη του Μαλίσε, με απόδοση 2,025 στην sportingbet.

Εναλλακτικά, μπορείτε να παίξετε το πιο κερδοφόρο αλλά και τολμηρό στοίχημα για τελικό αποτέλεσμα 1-2 σετ, υπέρ Μαλίσε, με απόδοση 4,20 στην Mybet.

Να σας υπενθυμίσουμε πως ενδιαφέρον έδειξαν οι χρήστες που επιλέγουν τα προγνωστικά Τένις και για τη σελίδα με τα Live Streams.

Καλή Επιτυχία!!!

tennisManiac

Προγνωστικά Στοιχήματος Τένις για τον αγώνα Melzer vs Malisse 1
Προγνωστικά Tένις και Ειδήσεις της Ημέρας
Νίκη του Μαλίσε με απόδοση 2,025 στην sportingbetr
Εναλλακτικά, νίκη Μαλίσε με 1-2 σετ με απόδοση 4,20 στην mybet
Προϊστορία ευνοεί τον Μαλίσε με 3-1 νίκες
Προγνωστικά Στοιχήματος Τένις για τον αγώνα Melzer vs Malisse 2