Στοίχημα Τένις: Kondo vs Chen

kondo-vs-chen - image

kondo-vs-chen - imageΣτοίχημα Τένις: Kondo vs Chen

ATP Challenger Toyota και Kondo εναντίον Chen θα είναι ο αγώνας που θα δούμε σήμερα. Οι δύο παίκτες θα αναμετρηθούν στις 22/11 και ώρα 04:00, οπότε ρίξτε τα στοιχήματα σας τώρα. Το παιχνίδι θα γίνει σε κλειστό γήπεδο.

Εμείς βρήκαμε ένα ερασιτεχνικό βίντεο που δείχνει τον Chen σε δράση.

Οι δύο παίκτες δεν είναι άγνωστοι μεταξύ τους, αφού μετράνε 3 αναμετρήσεις στο παρελθόν. Και τις 3 φορές ο Chen έφυγε νικητής από το γήπεδο, με σκορ 2-1 το 2006 και το 2008 και 2-0 το 2011.

Ο Hiroki Kondo είναι Ιαπωνικής καταγωγής και έχει γεννηθεί το 1982. Σήμερα βρίσκεται στην 473η θέση της κατάταξης. Τα στατιστικά των τελευταίων 10 αγώνων του είναι μάλλον μέτρια, με ποσοστό νίκης στο 50%.

Ο Chen Ti, είναι από την Κίνα και έχει γεννηθεί το 1983, Η θέση του στην κατάταξη είναι σαφώς καλύτερη, αφού είναι 204ος. Κοιτάζοντας τα τελευταία 10 ματς του, δεν θα ενθουσιαστούμε κιόλας. Ο παίκτης κέρδισε μόνο 4 από τους δέκα αγώνες.

Η αντικειμενικά χαμηλή κλάση των παικτών, δυσκολεύει το έργο των φίλων του στοιχήματος. Εμείς παρόλα αυτά, πιστεύουμε πως είναι δυνατόν να κάνουμε μια πρόβλεψη και να βρούμε στοιχήματα που, αν περάσουν, θα ανταμείψουν.

Αρχικά, σας προτείνουμε την φαινομενικά ασφαλή λύση. Νίκη του Chen με απόδοση 1,55 στην mybet, στον δρόμο για το σίγουρο.

Αν παρόλα αυτά, εσείς προσδοκάτε σε περισσότερα, ρίξτε το σε Στοίχημα Σετ 2-1 υπέρ Chen, με την πιο γεμάτη απόδοση, 3,75 στην bet365.

Να σας θυμίσουμε πως ενδιαφέρον για τους αναγνώστες των στοιχημάτων τένις παρουσιάζει η σελίδα με σελίδα με τα Δωρεάν Πόκερ Μπόνους!

Καλή επιτυχία!!!

tennisManiac

Στοίχημα Τένις: Kondo vs Chen 1
Προγνωστικά Tένις και Ειδήσεις της Ημέρας
Νίκη του Chen με απόδοση 1,55 στην mybet
Εναλλακτικά, νίκη Chen με 2-1 σετ και απόδοση 3,75 στην bet365
Καλύτερο ranking ο Chen
Στοίχημα Τένις: Kondo vs Chen 2