Προγνωστικά Στοιχήματος Τένις Istomin vs Rosol

istomin vs rosol - atp moscow - image

istomin vs rosol - atp moscow - imageΠρογνωστικά Στοιχήματος Τένις Istomin vs Rosol

Πάμε για άλλο ένα στοίχημα στον συναρπαστικό κόσμο του τένις. Αφήνουμε την Ασία για να πάμε στα εδάφη της κόκκινης αρκούδας. ATP Μόσχας και Ιστόμιν vs Ρόζολ. Ο αγώνας γίνεται σε κλειστό σκληρό γήπεδο και είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 17/10, στις 12:35 μμ.

Για να μπούμε περισσότερο στο κλίμα, πάμε να απολαύσουμε ένα σύντομο βιντεάκι από αγώνα του Ρόζολ.

http://www.youtube.com/watch?v=lLFil95LLq0

Οι δύο αντίπαλοι έχουν βρεθεί αντιμέτωποι άλλη μια φορά στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, το 2010, ο Ιστόμιν νίκησε τον Ρόζολ, με τελικό σκορ 2-1 (3-6)(6-4)(6-3).

Ο Ντένις Ιστόμιν, είναι από το Ουζμπεκιστάν και έχει γεννηθεί το 1986. Σήμερα, τον βρίσκουμε στην 43η θέση της κατάταξης ATP. Στους τελευταίους δέκα αγώνες, το ποσοστό επιτυχιών του δείχνει να έχει πτωτική τάση, έχοντας κερδίσει μόλις τους τέσσερις από αυτούς. Σε εσωτερικά σκληρά γήπεδα, εμφανίζει καλύτερη εικόνα, με ποσοστό 53%, για τους τελευταίους 12 μήνες.

Ο αντίπαλος του από την Τσεχία, είναι γεννημένος το 1985 και βρίσκεται στην 88η θέση της κατάταξης. Στους τελευταίους 10 αγώνες, κατόρθωσε να πάρει το αποτέλεσμα στους μισούς. Παρόμοια εικόνα και στα σκληρά εσωτερικά γήπεδα, με ποσοστό 47%.

Πάμε γρήγορα στις στοιχηματικές μας προτάσεις για το τένις λοιπόν. Οι επιδόσεις και τα στατιστικά ανάμεσα στους δύο παίκτες είναι αρκετά μοιρασμένα. Εμείς θα σας προτρέπαμε να παίξετε νίκη του Ρόζολ στο πρώτο σετ, με απόδοση 2,25 στην bet365. Εναλλακτικά, μπορείτε να ρισκάρετε στο δελεαστικό στοίχημα που δίνει η νίκη του Ρόζολ με απόδοση 2,40 στην mybet.

Να σας υπενθυμίσουμε πως ενδιαφέρον έδειξαν οι χρήστες που επιλέγουν τα προγνωστικά Τένις και για τη σελίδα με τα Live Streams.

Καλή Επιτυχία!!!

tennisManiac

 

Προγνωστικά Στοιχήματος Τένις Istomin vs Rosol 1
Προγνωστικά Tένις και Ειδήσεις της Ημέρας
Νίκη του Ρόζολ με απόδοση 2,25 στην bet365
Εναλλακτικά, νίκη Ρόζολ στο πρώτο σετ με απόδοση 2,40 στην mybet
Τζίρος στην betfair έως τώρα: €870
Προγνωστικά Στοιχήματος Τένις Istomin vs Rosol 2