Προτάσεις Στοιχήματος για τον αγώνα Gasquet vs Anderson

gasquet-paris-masters - image

gasquet-paris-masters - imageΠροτάσεις Στοιχήματος για τον αγώνα Gasquet vs Anderson

Μένουμε στο Παρίσι και στο τουρνουά Masters. Ο αγώνας που θα δούμε σήμερα είναι μεταξύ των Γκασκέ και Άντερσον, ο οποίος, δυστυχώς, μας την έκανε την στραβή στην προηγούμενη πρόβλεψη. Το ματς είναι και πάλι σε κλειστό γήπεδο και είναι προγραμματισμένο στις 12:50 μμ (31/10).

Σημείωση: έχετε υπ ‘όψιν πως οι ώρες των αγώνων τένις φαίνεται να αλλάζουν συχνά.

Ας δόύμε ένα βίντεο από τα παλιά, με τον Γκασκέ να παίζει το 2011 κόντρα στον Φέντερερ.

http://www.youtube.com/watch?v=AjzPN1lX38s

Οι δύο παίκτες έχουν βρεθεί μαζί στο ίδιο γήπεδο 3 φορές συνολικά. Οι συναντήσεις αυτές αποδείχθηκαν αιματηρές για τον Άντερσον, αφού έχασε σε όλα τα ματς. Συγκεκριμένα, ο Γκασκέ κέρδισε το 2010 με 3-0 και το 2011 με 2-0, δύο φορές.

Ο Κέβιν Άντερσον, από την Νότια Αφρική, έχει γεννηθεί το 1986. Σήμερα βρίσκεται μια ανάσα από τον αυριανό του αντίπαλο, καταλαμβάνοντας την 39η θέση στην κατάταξη. Δέκα τελευταίοι αγώνες μοιρασμένοι, με νίκη στους 5 από τους δέκα από αυτούς. Σχετικά καλύτερη εικόνα στα κλειστά γήπεδα, αφού έχει ποσοστό 59% νικών.

Ο Ρίτσαρντ Γκασκέ από την Γαλλία, έχει γεννηθεί το 1986. Η κατάταξη του είναι ομολογουμένος πολύ καλή, με τον παίκτη να είναι 12ος. Στους πρόσφατους δέκα αγώνες κατέχει ποσοστό 70% σε νίκες.  Η καλές του επιδόσεις δεν αλλάζουν ούτε στα κλειστά γήπεδα, με ποσοστό 73% για τους τελευταίους 12 μήνες.

Ας δούμε το στοίχημα της ημέρας για το τένις. Ομολογουμένως, ο Γκασκέ φαίνεται πολύ δυνατός. Ο Άντερσον από την άλλη, δεν είναι κακός παίκτης, έχει φόρα από το προηγούμενο 2-0 και σίγουρα δεν μπορεί να χάνει συνέχεια από τον Γκασκέ!

Εμείς σας προτείνουμε να παίξετε νίκη Άντερσον με απόδοση 2,875 στην sportingbet. Εναλλακτικά, πολύ καλό μοιάζει και το στοίχημα για τελικό αποτέλεσμα 2-1 υπέρ Γκασκέ, με απόδοση 4,00 στην mybet.

Μην ξεχνάτε ότι ενδιαφέρον για τους αναγνώστες των στοιχημάτων Τένις παρουσιάζει και η σελίδα με τα Δωρεάν Πόκερ Μπόνους!

Καλή Επιτυχία!!!

tennisManiac

Προτάσεις Στοιχήματος για τον αγώνα Gasquet vs Anderson 1
Προγνωστικά Tένις και Ειδήσεις της Ημέρας
Νίκη Άντερσον με απόδοση 2,875 στην sportingbet
Εναλλακτικά, νίκη Γκασκέ με 2-1 με απόδοση 4,00 στην mybet
Τζίρος στην betfair έως τώρα: €9666
Προτάσεις Στοιχήματος για τον αγώνα Gasquet vs Anderson 2