Τένις Στοίχημα Προγνωστικά 02/10/16 | WebFreeBets

berdych–gasquet-stoixima

ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ 02/10/16 (12:30) – «ΓΕΜΑΤΟΣ» ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΕΝΖΕΝ

berdych–gasquet-stoixima-prognostika-atp senjen
Μπέρντιχ–Γκασκέ-Προγνωστικά-Στοιχήματος

Τένις Στοίχημα Προγνωστικά 02/10/16 | WebFreeBets 1

Μέρα τελικού η σημερινή στο σημαντικότερο ATP που διεξάγεται στην Κίνα και συγκεκριμένα στο Σένζεν. Όπως αναμενόταν στο συγκεκριμένο τουρνουά έφτασαν μέχρι το τέλος τα δύο μεγάλα φαβορί.

Ο Μπέρντιχ με τον Γκασκέ έπαιξαν όσο χρειαζόταν και ξεπέρασαν τα εμπόδια των αντιπάλων τους σχετικά εύκολα. Ο Τσέχοα βρίσκεται στο Νο 9 και απέκλεισε κατά σειρά Κουκούσκιν, Βέσελι και Μπελούτσι χωρίς να χάσει σετ. Ο Γκασκέ έχει πέσει στο 18, αλλά δείχνει τελευταία να βρίσκει τον καλό του εαυτό ανεβάζοντας και πάλι κατακόρυφα τον τρομερό του μπάκχαντ. Είχε ευκολότερο πρόγραμμα ο Γάλλος αφού πέταξε εκτός τον Αυστραλό Γουίτινγκτον, τον Μίσκα Σβέρεφ και στα ημιτελικά τον Τιπσάρεβις, ο οποίος εγκατέλειψε στο δεύτερο σετ.

Οι δύο τενίστες έχουν τεθεί αντιμέτωποι 15 φορές και ο Μπέρντιχ προηγείται οριακά με 8 νίκες έναντι 7 του αντιπάλου του. Σε σκληρή επιφάνεια, όμως, ο Γκασκέ έχει το οριακό προβάδισμα με 6 νίκες έναντι 5 του Τσέχου. Διαφορετικά τα χαρακτηριστικά των δύο παικτών. Πιο δυνατός, με καλύτερο φόρχαντ και ισχυρό σερβίς ο Μπέρντιχ. Πιο έξυπνος, με λιγότερα αβίαστα λάθη και εξαιρετικό μπάκχαντ ο Γκασκέ. Περιμένω μάχη μέχρις εσχάτων και δίνω αυξημένες πιθανότητες στο over 22,5 γκέιμς σε απόδοση 1.72 (@stoiximan).

Η ΠΡΟΤΑΣΗ:

ΜΠΕΡΝΤΙΧ – ΓΚΑΣΚΕ Over 22,5 γκέιμς (1.72)