ΣΑΝΤΝΕΣ – ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ 08/08/16 (20:00) – ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΑ…

sandnes-sandefjord-stoixima-prognostika-norway-obos-ligaen

Σάντνες-Σάντεφιορντ-Προγνωστικά-Στοιχήματος

Αναμέτρηση που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής στη νορβηγική OBOS-ligaen με τη Σάντνες να φιλοξενεί στο “Idrettspark” τη Σάντεφιορντ.

ΣΑΝΤΝΕΣ EIΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παρένθεση το τρίποντο της περασμένης αγωνιστικές, συνέχισε να προβληματίζει και υπέστη ήττα 2-0 στην έδρα της Γιερβ. Μέτρια εμφάνιση, ακίνδυνη επιθετικά δεν έδειξε ικανή να διεκδικήσει το τρίποντο. Σχεδόν με το ξεκίνημα της επανάληψης έμεινε πίσω στο σκορ και στο 68ο λεπτό δέχθηκε τη χαριστική βολή από τους ανώτερους γηπεδούχους. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο τεχνικός Σέτερνες που βρίσκεται υπό μεγάλη πίεση δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ EIΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Σε ακόμα μία αναμέτρηση εμφάνισε τα γνωστά θέματα στην άμυνα και υπέστη τρίτη διαδοχική ήττα στο εντός έδρας 3-1 απέναντι στην Κόνγκσβινγκερ. Βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ στο 23′, μείωσε με τέρμα του Χάνσεν στο 50ο λεπτό αλλά λίγο αργότερα δέχθηκε και τρίτο βγαίνοντας ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης βαθμών. Οver 2.5 γκολ τα 5 τελευταία.

ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ: Χωρίς εκτός έδρας ισοπαλία η Σάντεφιορντ για 9 (6Ν-3Η) ματς

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Σάντεφιορντ θα αναζητήσει επιστροφή στις νίκες για να κρατήσει επαφή με την κορυφή, αλλά αμυντικά έχει τεράστια θέματα τη στιγμή που η Σάντνες παρουσιάζεται ιδιαίτερα ασταθής. Αμφότερες θα κυνηγήσουν το τρίποντο, περιμένω ματς με ανοιχτό ρυθμό και φάσεις με το over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.67 (@stoiximan) να αποτελεί μονόδρομο.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου και Σημαντικές Ειδήσεις
Βασική επιλογή το over 2.5 γκολ σε τιμή 1.67
Χωρίς εκτός έδρας ισοπαλία η Σάντεφιορντ για 9 ματς
Με ρίσκο το g/g+over 3.5 σε τιμή 2.90

No Comments

Comments for Σάντνες – Σάντεφιορντ Στοίχημα Προγνωστικά 08/08/16 | WebFreeBets are now closed.