Στοίχημα από το Confederations Cup : Μεξικό – Ιταλία

mexico vs italy-Confederations Cup-image

Προγνωστικά ποδοσφαίρου από το Mexico Vs Italy (22:00 / ΣΚΑΙ).

mexico vs italy-Confederations Cup-imageΚαλή Κυριακή να έχετε. Ευτυχώς που υπάρχει και το κύπελλο Συνομοσπονδιών και δίνει χρώμα στον ” άχρωμο ” αγωνιστικά Ιούνιο. Οι προτάσεις στοιχήματος που θα σας παρουσιάσουμε προέρχονται από το αμφίρροπο παιχνίδι του Μαρακανά.

Δείτε στιγμιότυπα από παλαιότερη αναμέτρηση :

Το Μεξικό αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα καθώς ο προπονητής της ομάδας δέχεται μεγάλη αμφισβήτηση στο πρόσωπό του εξαιτίας των κακών εμφανίσεων. Είναι χαρακτηριστικό πως προέρχεται από 3 επίσημα παιχνίδια τις τελευταίες μέρες έχοντας απολογισμό μόλις 1 νίκη (απέναντι στην αδύναμη Τζαμάικα) και 2 λευκές ισοπαλίες.

Αν δούμε την γενικότερη παρουσία της ομάδας καθόλη την διάρκεια του 2013, μετράει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα σε 9 αγώνες ενώ οι 8 από αυτούς έληξαν ισόπαλοι ( οι περισσότεροι από αυτούς ήρθαν 0-0). Το Μεξικό φέρνει πολλά under 2.5 στα παιχνίδια του, όσον αφορά τα αγωνιστικά θα λείψουν οι Περάλτα και Φαμπιάν.

Για την Ιταλία είναι μόλις η δέυτερη συμμετοχή σε αυτήν την διοργάνωση. Όπως είναι λογικό, οι περισσότεροι παίκτες προέρχονται από την Μεγάλη Κυρία συν κάποιες σημαντικές προσθήκες από τα άλλα ιταλικά σωματεία. Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Μπαλοτέλι κκαι Ελ Σαραουί.

Στοίχημα από το Confederations Cup : Μεξικό - Ιταλία 1
MyBet Online Στοίχημα
MyBet Πόκερ $1.000

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι έδωσαν 3 ματς το τελευταίο διάστημα, κερδίζοντας με 4-0 το αδύναμο Σαν Μαρίνο ενώ αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0 και 2-2) απέναντι σε Τσεχία και Αϊτή πραγματοποιώντας άσχημες εμφανίσεις. Όπως προαναφέραμε, το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Μαρακανά (αναμένονται 65.000 θεατές).

Πιστεύουμε πως θα διεξαχθεί ένας σχετικά άνευρος αγώνας καθώς οι δύο ομάδες έχουν πρόβλημα στο να σκοράρουν. Η βασική μας πρόταση θα είναι το Χ στο ημίχρονο θεωρώντας πως δεν θα μπουν δυνατά οι 2 ομάδες με την απόδοση του σημείου στο 2.00 από την Mybet. Εναλλακτική επιλογή το 1-1 για τελικό σκορ με τιμή 6.50 στην ίδια εταιρεία.

Τέλος , να σημειώσουμε πώς οι χρήστες μας εκτός από την προτίμησή τους για προγνωστικά ποδοσφαίρου έδειξαν ενδιαφέρον για betbonus και προσφορές*για τα οποία πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Καλή Τύχη !

NickMan

Στοίχημα από το Confederations Cup : Μεξικό - Ιταλία 2
Προγνωστικά Ποδοσφαίρου και Ειδήσεις της Ημέρας
Βασική πρόταση το Χ στο ημίχρονο : απόδοση 2.00 στην Mybet
Εναλλακτικά, 1-1 για τελικό σκορ  : τιμή 6.50 στην ίδια εταιρεία
Το 55 % των παικτών βλέπει διπλό
Στοίχημα από το Confederations Cup : Μεξικό - Ιταλία 3