ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ – ΓKETEMΠΟΡΓΚ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ 02/07/17 (16:00) – ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ

joenkoepings-gothenburg-stoixima-prognostika-sweden allsvenskan

Γιόνσεπινγκ-Γκέτεμποργκ-Προγνωστικά-Στοιχήματος

Aναμέτρηση για το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής στην Άλσβενσκαν, με τη Γιόνσεπινγκ να φιλοξενεί στο «Stadsparksvallen» την Γκέτεμποργκ.

ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ EIΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Από τις ομάδες που είδαν με καλό μάτι τη διακοπή, «έτρεχε» σερί πέντε αναμετρήσεων χωρίς τρίποντο. Βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά θα πρέπει να ανεβάσει στροφές αν θέλει να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Στο πιο πρόσφατο ηττήθηκε εντός έδρας 2-1 από την πρωτοπόρο Μάλμε. Στο αγωνιστικό σκέλος δεν υπολογίζεται ο βασικός στη μεσαία γραμμή Σμάιλι (12/2), λόγω τιμωρίας.

ΓKETEMΠΟΡΓΚ EIΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Απογοητευτική μετά το πέρας 12 αγωνιστικών, παρουσιάζεται αρκετά ασταθής. Παράλληλα βγάζει θέματα στην ανασταλτική λειτουργία και πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, δείχνει πόσο «πονάει» σε όλες τις γραμμές. Ο τεχνικός Λέναρτσον θα πρέπει να καταστρώσει τα αγωνιστικά του πλάνα, χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες του βασικού αμυντικού Έρικσον (11/0), λόγω τιμωρίας.

ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ: No goal τα 5 από τα 6 τελευταία εκτός έδρας ματς της Γκέτεμποργκ στην Άλσβενσκαν

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ: Αμφότερες σε κάκιστο φεγγάρι, αναμένεται να παίξουν προσεκτικά με στόχο να μην ηττηθούν. Ισχυρή εντός έδρας η Γιόνσεπινγκ, στη στιγμή που η Γκέτεμποργκ θα προσπαθήσει να πάει το ματς σε χαμηλό τέμπο.

>>ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ – ΓKETEMΠΟΡΓΚ: Under 2.5 @1.75 (@novibet.gr)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΩΚΟΣ

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου και Σημαντικές Ειδήσεις
Ποντάρισμα: Under 2.5 σε τιμή 1.75
No goal τα 5/6 εκτός έδρας ματς της Γκέτεμποργκ

No Comments

Comments for Γιόνσεπινγκ – Γκέτεμποργκ Στοίχημα Προγνωστικά 02/07/17 | WebFreeBets are now closed.