Στοίχημα και Ελληνικές Εθνικές Εκλογές

Greek National Elections 2012-image

Πληθώρα στοιχηματικών επιλογών από τους Bookmakers.

Greek National Elections 2012-imageΚαλή εβδομάδα . Οι χθεσινές μας προτάσεις επιβεβαιώθηκαν στο ακέραιο καθώς πέρασε εκτός από το Χ στο ημίχρονο και το goal/goal στον αγώνα Λιλ-Παρί Σ.ζ(2-1). Σήμερα δεν θα δώσουμε προγνωστικά στοιχήματος για κάποιο παιχνίδι ποδοσφαίρου αλλά για τις εκλογές της 6ης Μαίου!

Πριν προχωρήσουμε στην παρουσίαση μας και στις προτάσεις μας να ξεκαθαρίσουμε τα εξής : αυτό το άρθρο απλά παρουσιάζει εκτιμήσεις για το τελικό αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών και απλά θα επισημάνουμε τα πιο αξιόλογα στοιχήματα με βάση τις δημοσκοπήσεις , τις πληροφορίες αλλά και την αίσθηση που επικρατεί.

Θημηθείτε τα προεκλογικά σποτ των εκλογών του 1993 :

http://www.youtube.com/watch?v=EBKp4HlolIk&feature=colike

Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 07.οο το πρωί της Κυριακής και θα ολοκληρωθεί στις 19.00 το απόγευμα. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι έχουν γεννηθεί μέχρι τις 31.12.1994 ενώ συνολικά κατεβαίνουν 32 διαφορετικά κόμματα που ζητούν την ψήφο μας.

H ΝΔ παρουσιάζεται ως το φαβορί των εκλογών με τις αποδόσεις να κυμαίνονται περί του 1.05. Όπως γνωρίζεται ποτέ δεν προτείνουμε τόσο χαμηλές αποδόσεις , οπότε θα επικεντρωθούμε σε άλλες επιλογές.

Σύμφωνα με αυτά που ακούγονται αλλά και η γενικότερη αίσθηση που επικρατεί είναι ότι ο Σύριζα κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το τρίτο κόμμα. Είναι ένα από τα στοιχήματα που θα προτείνουμε με την απόδοση να διαμορφώνεται στο 2.20 από την Sportingbet.

Tο ΠΑΣΟΚ δείχνει να χάνει μεγάλο τμήμα των ψηφοφόρων του 2009 και θεωρούμε πώς δύσκολα θα ξεπεράσει το 18,5 % . Το under 18.5 % πληρώνει αρκετά καλά και συγκεκριμένα 1.85 στην Bwin.

Μια ακόμη πρόταση είναι το να καταφέρει ο ΛΑΟΣ να εισέλθει στην βουλή(ποσοστό πάνω από 3% ) . Αν αυτό συμβεί , τότε το ποντάρισμα σας θα πολλαπλασιαστεί με 1.75 μέσω της Betoto.

Επίσης θεωρούμε ότι συνολικά 9 κόμματα θα εισέλθουν στο κοινοβούλιο (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ , ΚΚΕ , ΣΥΡΙΖΑ , ΔΗΜ.ΑΡ, ΑΝ.Έλληνες  και 2 μεταξύ Οικολόγων/Λάος/Δημ.Συμμαχία ) , με το over 8.5 να αξιολογείται στο 2.34 στην Betfair.

Η τελευταία επιλογή μας αφορά το να καταφέρει το ΚΚΕ ποσοστό άνω του 10% με απόδοση 1.75 στην Bwin.

Τέλος , να σημειώσουμε πώς οι χρήστες μας εκτός από την προτίμησή τους για προγνωστικά ποδοσφαίρου έδειξαν ενδιαφέρον για στοιχηματικές και προσφορές*για τα οποία πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Καλή τύχη !

NickMan

Προγνωστικά για τις εθνικές εκλογές 2012
Πληθώρα επιλογών από τους Bookmakers
Διαθέσιμα πονταρίσματα μέσω Bwin/Betoto/Betfair και Sportingbet
Συνολικά 32 κόμματα διεκδικούν την ψήφο μας