Προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου από την Β Γερμανίας : Νυρεμβέργη – Αουε

Nuremberg-Aue-German League 2-image

Στοίχημα ποδοσφαίρου για τον αγώνα : Νυρεμβέργη- Αουε.

Nuremberg-Aue-German League 2-imageΑπό αυτό το Σαββατοκύριακο θα γεμίζει το κούπονι  με περισσότερες κατηγορίες, αρχή γίνεται με την δεύτερη κατηγορία σε Γερμανία και Γαλλία και το Ρώσικο πρωτάθλημα ενώ σε δύο εβδομάδες θα έχουμε πρεμιέρα στην Premier League και στην League της Γαλλίας. Οπότε οι φίλοι του στοιχήματος θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν μετά από ένα θερμό καλοκαίρι όπου προηγήθηκε το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Δείτε φάσεις από πρόσφατο φιλικό της Νυρεμβέργης :

http://youtu.be/O_408980KHI

Οι καλοκαιρινές διακοπές και η προετοιμασία των ομάδων ολοκληρώθηκε για τις ομάδες της Β Γερμανίας σε ένα πρωτάθλημα που αναμένεται συναρπαστικό και συνεχώς αναβαθμίζεται όπως άλλωστε και η Μπουντεσλίγκα. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσία της νεοφώτιστης Λειψίας που έχει επενδύσει πάνω από 10 εκατομμύρια € σε μεταγραφές και έχει ως χορηγό την πανίσχυρη Red Bull.

H Νυρεμβέργη υποβιβάστηκε από την Α κατηγορία οπότε υπήρξε αναγκαστικά δραστική μείωση του budget με 12 παίκτες να αποχωρούν από την ομάδα και να φέρνουν στην ομάδα πάνω από 20 εκατομμύρια και να επενδύονται μόλις 4 σε μεταγραφές οπότε θα παρουσιάσει μιά νέα ομάδα σε σχέση με την περσινή σεζόν. Νέος προπονητής της ομάδος ο Βαλεριέν Ισμαέλ.

Προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου από την Β Γερμανίας : Νυρεμβέργη - Αουε 1
100% Nokibet Bonus Εγγραφής
Οnline Στοίχημα μέσω Κινητού

Από την άλλη πλευρά και στην Αούε είχαμε τις αποχωρήσεις των Σιλβέστρ και Κότσερ ενώ νέες μεταγραφές για την ομάδα είναι οι Σένφελντ, Σούλτς και Ανίερ. Στο περσινό πρωτάθλημα η Αούε σώθηκε στο παραπέντε και πιστεύουμε πως φετινός στόχος θα είναι και πάλι η παραμονή.

Η βασική μας στοιχηματική επιλογή θα είναι η ισοπαλία με απόδοση 4,00 στην Nokibet διότι η πρεμιέρα πάντα κρύβει εκπλήξεις ενώ η συγκεκριμένη απόδοση είναι value.

Επιπλέον ως εναλλακτική επιλογή θα ποντάρουμε στο Goal/Goal με απόδοση 1,80 στην Nokibet λαμβάνοντας υπόψη ότι και οι δύο ομάδες σκόραραν σχεδόν σε όλα τα φιλικά παιχνίδια που έδωσαν κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.

Τέλος , να σημειώσουμε πώς οι χρήστες μας εκτός από την προτίμησή τους για προγνωστικά ποδοσφαίρου έδειξαν ενδιαφέρον για betbonus και προσφορές*για τα οποία πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Καλή Τύχη !

Προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου από την Β Γερμανίας : Νυρεμβέργη - Αουε 2
Προγνωστικά Ποδοσφαίρου και Ειδήσεις της Ημέρας
Ισοπαλία με απόδοση : 4,00 στην Nokibet
Goal/Goal με απόδοση : 1,80 στην ίδια εταιρεία
Προϊστορία υπέρ της Νυρεμβέργης με 4 νίκες και 1 ισοπαλία
Προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου από την Β Γερμανίας : Νυρεμβέργη - Αουε 3