Προγνωστικά Formula 1 για τον αγώνα της Σιγκαπούρης

Στοίχημα Formula 1 στην πίστα της Σιγκαπούρης.

Formula 1 - Grand Prix Singapore - imageΚαλησπέρα σας. Το τσίρκο της Formula 1 ταξιδεύει για άλλη μια φορά ανατολικά για να δώσει το παρόν στο εντυπωσιακό νυχτερινό Grand Prix της Σιγκαπούρης. Οι φίλοι του βασιλιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν ζωντανά την αναμέτρηση των διεκδικητών του φετινού πρωταθλήματος μέσα από το συνδρομητικό πακέτο του ΟΤΕ-TV αλλά και από την τηλεόραση του Alpha(14:00).

Δείτε τα highlight του περσινού αγώνα :

http://www.youtube.com/watch?v=ZRy_QKr_wHA

Η Marina Bay Circuit είναι μια πίστα δρόμου με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Αν και οι στροφές χαρακτηρίζονται από σχετικά χαμηλές ταχύτητες που δεν καταπονούν ιδιαίτερα τα ελάστικά, παράγοντες όπως η υψηλή υγρασία, τα στενά περιθώρια λάθους για τους οδηγούς, αλλά και το οδόστρωμα με προδιαγραφές δημόσιου δρόμου, δημιουργούν συνθήκες υψηλών απαιτήσεων για τους πιλότους και τα μονοθέσια.

Κερασάκι στα παραπάνω η βροχή που ίσως κάνει την επίσκεψη της την ημέρα του αγώνα, προκαλώντας πονοκέφαλο στις ομάδες αλλά και στους φίλους του στοιχήματος. Προς το παρόν πάντως, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις προβλέπονται στεγνές συνθήκες κατά την διάρκεια του αγώνα.

Η Pirelli θα φέρει μαζί της τις γόμες Soft και Super Soft και εφόσον οι οδηγοί δεν τα ….ξεπατώσουν στις εξόδους των στροφών, αναμένεται να έχουν καλή απόδοση και διάρκεια κατά τον αγώνα.Στοιχηματικά, βλέπουμε στην γραμμή τερματισμού McLaren και στο βάθρο L. Hamilton, καιρού θέλοντος και Massa επιτρέποντος.

O Alonso με την Ferrari, αν και πρώτος στην βαθμολογία του πίνακα κατάταξης οδηγών, φαίνεται να μην μπορεί να κόψει πρώτος το νήμα του τερματισμού στους τελευταίους αγώνες.

Αντίθετως, ο Lewis Hamilton, αν και δεν τερμάτισε στο Βέλγιο, δείχνει πολύ δυνατός. Εξάλλου, το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα είναι πολύ σημαντικό για τον οδηγό της Αγγλικής ομάδας, που θέλει να χτυπήσει τον πρωτοπόρο Fernando.

Η βασική μας πρόταση για τον αυριανό αγώνα θα είναι η νίκη του Χάμιλτον σε συνδυασμό με νίκη της McLaren σε παρολί στοίχημα με απόδοση 2.48 στην Bwin. Εναλλακτικά σας προτείνουμε για μεγαλύτερη απόδοση ότι νικητής της κούρσας θα αναδειχθεί ο Vettel με τιμή 4.50 στην Sportingbet.

Οι περισσότεροι αναγνώστες της ιστοσελίδας μας εκτός από το ενδιαφέρον τους για προγνωστικά Formula 1 ,περιηγήθηκαν στην ειδική ιστοσελίδα που διαθέτουμε για bonus και προσφορές στο poker. Αν και εσείς ενδιαφέρεστε πατήστε εδώ.

Καλά κέρδη !

IceMan

Προγνωστικά Formula 1 και Ειδήσεις της Ημέρας
Νικητής ο Lewis Hamilton συνδυαστικά με McLaren : 2.48 στην Bwin
Εναλλακτική πρόταση να κερδίσει ο Vettel : 4.50 στην Sportingbet
Δεν αναμένεται βροχή κατά την διάρκεια του αγώνα