Στοίχημα Formula 1 στην πίστα της Αμερικής: GP

formula-1-grand-prix-cota-imageΣτοίχημα Formula 1 στην πίστα της Αμερικής: GP

Έφαγε ποινή 5 θέσεων ο Grosjean αλλά παρόλα αυτά έμεινε μπροστά από τον Maldonaldo, δίνοντας μας την χθεσινή μας πρόταση για το στοίχημα.

Ημέρα αγώνα σήμερα στην COTA και όλα είναι έτοιμα για άλλο ένα συναρπαστικό GP. Ο αγώνας ξεκινάει στις 21:00 (18/11) και μπορείτε να το δείτε ζωντανά στην τηλεόραση του Alpha και του Ote-Tv.

Δείτε τον γύρο που έδωσε την Pole position στον Seb.

http://www.youtube.com/watch?v=H2EvZFbzoSI

Στο Qualifying που πραγματοποιήθηκε εχθές έγιναν πολλά και διάφορα! Όπως είπαμε και στην αρχή, ο τέταρτος Grosjean θα εκκινήσει 9ος, αφού η αναγκαστική αλλαγή κιβωτίου των έριξε 5 θέσεις.

Η Red Bull δεν ησυχάζει με τίποτα και έφερε νέα αεροτομή για τους ταύρους, οι οποίοι πήραν την (Vettel) και 3η θέση (Webber). Μόνο ο Hamilton κατόρθωσε να μπει σφήνα ανάμεσα τους, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση.

Η Fearrari κατάφερε να…εξαφανιστεί κάπου στο βάθος με τον Massa 6o και τον Fernando 8o, δυσκολεύοντας πολύ το έργο του στην μονομαχία του πρωταθλήματος.

Στον βαθμολογικό πίνακα έχουμε 1ο τον Seb με 255 βαθμούς, δεύτερο τον Alonso με 245 και τρίτο τον Iceman, Kimi, με 198. Τόσο κοντά και όμως τόσο μακριά για τους Ιταλούς!!!

Ας περάσουμε στις στοιχηματικές μας προτάσεις για το grand prix. Μιας και είναι ο προτελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος, αποφασίσαμε να δώσουμε δύο γερά στοιχήματα, με το όποιο ρίσκο αυτό μπορεί να έχει (αλλά και κέρδος αν περάσουν!).

Σας προτείνουμε λοιπόν να τερματισμό στο podium για τον Alonso, με απόδοση 3,25 στην bet365.  Πιστεύουμε πως ο Ισπανός θα κάνει κάτι μαγικό άλλη μια φορά στην καριέρα του.

Εναλλακτικά, αν αντέχουν τα νεύρα σας, παίξετε ταχύτερο γύρο για τον αγώνα από τον Lewis Hamilton, με απόδοση 6,00 στην Mybet. Θα δίναμε τον Vettel αλλά θεωρούμε πως δεν θα ρισκάρει ένα σίγουρο τερματισμό, οδηγώντας διαρκώς στο όριο.

Να σας θυμίσουμε πως ενδιαφέρον για τους αναγνώστες των στοιχημάτων Φόρμουλα 1 παρουσιάζει η σελίδα με σελίδα με τα Live Streams!

Καλή επιτυχία!!!

iceMan

Στοίχημα Formula 1 στην πίστα της Αμερικής: GP 1
Προγνωστικά Formula 1 και Ειδήσεις Ημέρας
Alonso στο Podium με 3,25 στην bet365
Hamilton ταχύτερος γύρος με 6,00 στην mybet
Καλές καιρικές συνθήκες για το GP
Στοίχημα Formula 1 στην πίστα της Αμερικής: GP 2