Στοίχημα Formula 1 στην πίστα του Abu Dhabi

formula-1-grand-prix-abu-dhabi-race - imageΣτοίχημα Formula 1 στην πίστα του Abu Dhabi

Χάλια τα φρένα του Vettel, χάλια και τα νεύρα μας!!! Ο Button παίρνει κυριολεκτικά το Keep Walking, πιάνοντας την έκτη θέση, ενώ το παιδί με τα προβλήματα διαχείρισης twitter, aka Lewis Hamilton, καταλαμβάνει την pole…..

Ο αγώνας της Κυριακής (04/11) είναι προγραμματισμένος για τις 14:45 και μπορείτε να τον δείτε ζωντανά τόσο στον Ote-Tv, όσο και στον Alpha.

Πάμε να δούμε τι μας περιμένει στην πίστα αύριο, μέσα από ένα short promo video.

http://www.youtube.com/watch?v=eF2AGQD6AAA

Στο Grand Prix του 2011, νικητής ήταν ο κάτοχος της σημερινής pole position, L. Hamilton. Πίσω του, ο Alonso με διαφορά +8.4 secs. Τρίτος έκοβε το νήμα του τερματισμού ο Jenson Button, με διαφορά +25.8 secs.

Στο Qualifying που έγινε σήμερα, είχαμε αρκετές ανατροπές. Πρώτος ο Hamilton, με χρόνο 1:40.630, δεύτερος ο Webber με Red Bull, στο 1:40.978 και τρίτος ο Vettel, που αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα, με 1:41.073.

Ο Alonso ξεχάστηκε κάπου πίσω στην 7η θέση, με το μονοθέσιο να μην του κάνει τα κέφια για άλλη μια φορά, ενώ ο Maldonaldo έκανε αισθητή την παρουσία του στην 4η θέση. Θέση που δεν περιμένουμε να κρατήσει σαφώς, αλλά καθιστά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και επικίνδυνη, την εκκίνηση αύριο.

Για το στοίχημα της Φόρμουλα 1 εμείς σας έχουμε ετοιμάσει τις παρακάτω προτάσεις. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το στοίχημα H2H Vettel : Webber, υπέρ Vettel, με απόδοση 1,95 στην mybet. Εναλλακτικά, μπορείτε να παίξετε για νίκη του Vettel με απόδοση 29.00 στην sportingbet.

Αναγκαστική αλλαγή, αφού μόλις μάθαμε πως ο Vettel έφαγε την ποινή του αιώνα και θα εκκινήσει τελευταίος!!! Βασική πρόταση μας για το στοίχημα είναι Οδηγός που δεν θα τερματίσει: Pastor Maldonaldo με απόδοση 2,40 στην sportingbet. Εναλλακτικά, παίξτε είσοδο αυτοκινήτου ασφαλείας στον αγώνα, λόγω της σύνθεσης της εκκίνησης, με απόδοση 2,40 στην mybet.

Υπενθύμιση: πολλοί επισκέπτες εκτός από τα προγνωστικά Φόρμουλα 1 διάβασαν και τη σελίδα με τα Μπόνους Σύστασης Φίλων!

Καλή Επιτυχία!!!

iceMan

Στοίχημα Formula 1 στην πίστα του Abu Dhabi 1
Προγνωστικά Formula 1 και Ειδήσεις Ημέρας
Να μην τερματίσει ο Maldonaldo, με 2,40 στην sportingbet
Είσοδος αυτοκινήτου ασφαλείας, με 2,40 στην mybet
………Γιατί ρε Jenson……???
Στοίχημα Formula 1 στην πίστα του Abu Dhabi 2