Προγνωστικά στοιχήματος από την Formula 1 : Grand Prix Μαλαισίας

Grand Prix Malaysia-image

Στοίχημα για το Grand Prix Μαλαισίας.

Grand Prix Malaysia-imageΤο ξεκίνημα της σεζόν για την Formula 1 ήταν πολύ δυναμικό στην Αυστραλία και τώρα οι ομάδες ταξιδεύουν χωρίς ανάσα στην Μαλαισία. Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα διεξαχθεί το τριήμερο 22-24 Μαρτίου. Στην πίστα της Μαλαισίας οι ομάδες και οι οδηγοί θα τεθούν αντιμέτωποι με πολλές προκλήσεις όχι μόνο την πίστα Sepang αλλά και τις ακραίες συνθήκες του καιρού (ζέστη και υγρασία). Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί της Κυριακής και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον OteTv.

F1 Malaysia Grand prix 2012 Highlights :

Η πίστα του Sepang βρίσκεται 60 χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα της χώρας Kuala Lumpur. Ο αγώνας καλύπτεται σε 56 γύρους των 5,54 χιλιομέτρων επομένως οι οδηγοί θα διανύσουν 310 χιλιόμετρα μέχρι την καρό σημαία. Κύριο χαρακτηριστικό της πίστας είναι οι δύο μεγάλες ευθείες και οι πολύ κλειστές στροφές. Επίσης τα ελαστικά των μονοθεσίων περνούν δύσκολες στιγμές στην συγκεκριμένη πίστα για αυτό και στην Pirelli έχουν επιλέξει τις δύο σκληρότερες γόμες. Ακόμη οι τροπικές καταιγίδες σχεδόν ποτέ δεν λείπουν από το Μαλαισιανό GP.

Προγνωστικά στοιχήματος από την Formula 1 : Grand Prix Μαλαισίας 1
MyBet Online Στοίχημα
MyBet Πόκερ $1.000

Στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου ο Φέτελ πήρε την πρώτη θέση ενώ τον ακολούθησαν οι δύο οδηγοί της Ferrari Μάσα και Αλόνσο, ενώ ο νικητής του Γκράν Πρι της Αυστραλίας Κίμι Ραικόνεν θα εκκινήσει από την 7 θέση.

Η στοιχηματική μας επιλογή για τον αγώνα της Κυριακής θα είναι ο Φελίπε Μάσα να κερδίσει τον αγώνα με απόδοση 10,00 στην Mybet λόγω της δεύτερης θέσης που πήρε στις χρονομετρημένες δοκιμές, της πολύ καλή απόδοσης που προσφέρουν οι book αλλά και θεωρώντας πως οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν.

Ακόμη ως ειδικό στοίχημα θα επιλέξουμε να τερματίσουν κάτω από 17 οδηγοί με απόδοση 2,60 στην Mybet ποντάροντας στις ακραίες καιρικές συνθήκες.

Τέλος , να σημειώσουμε πώς οι χρήστες μας εκτός από την προτίμησή τους για προγνωστικά στοιχήματος έδειξαν ενδιαφέρον για betbonus και προσφορές*για τα οποία πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

iceMan

Προγνωστικά στοιχήματος από την Formula 1 : Grand Prix Μαλαισίας 2
Προγνωστικά Formula 1 και Ειδήσεις Ημέρας
Νίκη Μasa  με απόδοση 10 στην Mybet
Ειδικό στοίχημα : Κάτω από 17 οδηγοί 2,60 Mybet
Απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες για τον αγώνα
Προγνωστικά στοιχήματος από την Formula 1 : Grand Prix Μαλαισίας 3