Μονακό – Ορτέζ Μπάσκετ Στοίχημα Προγνωστικά 29/04/19 | Γαλλία – Pro A | WebFreeBets

monaco-orthez-stoixima

ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ 29/04/19 ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΟΧΙ, OVER NAI (ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ)

monaco-orthez-stoixima-prognostika-france league

Μεγάλο ματς σήμερα στη Γαλλία που μπορεί να κρίνει πολλά στη μάχη της τετράδας για την κανονική περίοδο. Η Μονακό υποδέχεται την Ορτέζ και δίνεται ως πολύ δυνατό φαβορί.

Έχω την αίσθηση ότι το σετ αποδόσεων και το χάντικαπ στους 8.5 πόντους αδικεί την Ορτέζ που μετά από χρόνια κάνει μία εξαιρετική χρονιά. Δεν θα εμπλακώ όμως με την κόντρα του φαβορί αφού αφενός σέβομαι την ποιότητα της Μονακό, αφετέρου υπάρχει κάτι πολύ καλύτερο πάνω στο οποίο μπορώ να ποντάρω.

Μονακό – Ορτέζ (21:45)

Μόνο μία φορά έχει ξαναγίνει

Η Μονακό έρχεται από ήττα. Το πάλεψε μέχρι τέλους το μεγάλο ντέρμπι με τη Βιλερμπάν εκτός έδρας. Τελικά έχασε με 92-91 από τους πρωτοπόρους και έχασε σημαντική ευκαιρία να μπει ξανά στη μάχη της κορυφής για την κανονική περίοδο. Τώρα πλέον θα παλέψει για τη 2η θέση, αλλά και για να κρατηθεί στην πρώτη τετράδα, αφού οι αποστάσεις είναι μικρές. Πάντως μέσα στη σεζόν μόνο ακόμη μία φορά έχει κάνει περισσότερες από μία ήττες στη σειρά. Ήταν μέσα Νοέμβρη με αρχές Δεκέμβρη όταν κι έχασε τρεις φορές στη σειρά, αλλά τότε είχε κι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Με τα χίλια ζόρια

Η Ορτέζ κατέβαλε την αντίσταση της ουραγού Αντίμπ με τα χίλια ζόρια εντός έδρας και δεν ικανοποίησε καθόλου με το μπάσκετ που έπαιξε. Στα τελευταία οκτώ ματς πηγαίνει εναλλάξ ανά αγώνα από ήττα σε νίκη. Με τέσσερις ήττες λοιπόν έχει βρεθεί εντός τετράδας και δείχνει σαν να ξεμένει από δυνάμεις στο φινάλε.

Σε υψηλό τέμπο

Η Μονακό είναι ποιοτικότερη έχει και την έδρα και της αρέσει να ανεβάζει ρυθμό και σκορ. Πολλές φορές παίζει στα επίπεδα των 90 πόντων. Αυτό σημαίνει πως αν στοιχειωδώς ακολουθήσει κι η Ορτέζ σε μία απόσταση ακόμη και στους 10 πόντους, τότε το over 158.5 μπορεί να βγει αρκετά εύκολα.

OI EΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ: