Μπάσκετ Στοίχημα Προγνωστικά 04/10/16 | Τσάμπιονς Λιγκ | WebFreeBets

academic-oradea-stoixima

ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ 04/10/16 (18:00) – ΣΚΛΗΡΟΤΡΑΧΗΛΗ Η ΟΡΑΝΤΕΑ (ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ)

academic-oradea-stoixima-prognostika-basket-champions-league
Ακαντέμικ-Οραντέα-Προγνωστικά-Στοιχήματος-Μπάσκετ

Μπάσκετ Στοίχημα Προγνωστικά 04/10/16 | Τσάμπιονς Λιγκ | WebFreeBets 1

Δεύτερος προκριματικός γύρος στο μπασκετικό Τσάμπιονς Λιγκ και λέω να ρισκάρω με δύο διπλά. Πλέον ρίχνονται στον χορό ακόμα πιο γνωστές ομάδες, αλλά θα ξεκινήσω με κάποια που ήδη την είδα στον προηγούμενο γύρο και έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

ΑΚΑΝΤΕΜΙΚ – ΟΡΑΝΤΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Πρώτη στάση το διπλό της Οραντέα στην έδρα της Ακαντέμικ. Μπορεί ποιοτικά να είναι κατώτερη από την αντίπαλό της που ρίχνεται τώρα στη μάχη των προκριματικών, αλλά έδειξε στον πρώτο γύρο κόντρα στην Πριέβιντζα πως μπορεί να παίξει σκληρή άμυνα και να αντέξει σε ματς ειδικών συνθηκών. Δεν είναι τυχαίο ότι σε κανένα από τα δύο ματς του προηγούμενου γύρου δεν δέχτηκε πάνω από 67 πόντους. Η τριπλέτα Ζένο, Μίρκοβιτς και Πάσαλιτς βγάζουν τα κάστανα από τη φωτιά και είναι σε θέση να υπερασπιστούν το χάντικαπ. Μπορεί στο τέλος να χαμογελάζσει η Ακαντέμικ όσον αφορά την πρόκριση διαθέτοντας παίκτες αναγνωρισμένης αξίας, όπως ο Ζάγκορατς, ο Γκίμπσον και ο Ιβάνοφ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα το κάνει εύκολα.

ΤΑΡΤΟΥ ΡΟΚ – ΜΠΑΚΕΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ (ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΚΕΝ)

Συνεχίζω με ακόμα ένα διπλό που αφορά τη μάχη της Ταρτού με την Μπάκεν Μπίαρς. Η γηπεδούχος δεν με ενθουσίασε καθόλου στον πρώτο γύρο κόντρα στην Γκρόνινγκεν. Επαιξε μόνο άμυνα και προκρίθηκε χάρη στο 65-57 της ρεβάνς στην έδρα της. Καλοί-χρυσοί οι Τόμας και Μίλκα εκτελεστικά, αλλά δεν υπάρχει το απαιτούμενο βάθος και παράλληλα υπάρχει πρόβλημα στη ρακέτα. Η Μπάκεν από τη Δανία έχει στον πάγκο τον Τουόμινεν, έναν πολύ έξυπνο προπονητή και πολλούς αξιόλογους παίκτες όπως ο Ντιουφ, ο Γκέσελ, ο έμπειρος Νικολάι Αϊβερσον και ο Αμερικανός Τόμαν. Θα προτιμήσω το διπλό από το under έστω και οριακά.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

1. ΑΚΑΝΤΕΜΙΚ – ΟΡΑΝΤΕΑ 2  (3.85)

2. ΤΑΡΤΟΥ ΡΟΚ – ΜΠΑΚΕΝ 2  (3.85)