ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018 ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΦΙΝΑΛΙΣΤ | (ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ/ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ)

στοίχημα μουντιάλ 2018 τελικός αποδόσεις νικητής φιναλιστ
ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΓΙΑ ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΚΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΤΟ 25.00 ΑΠΟΔΟΣΗ

Το σημερινό κείμενο έρχεται απόλυτα σε συνάρτηση με την ενότητα Νικητής Παγκοσμίου Κυπέλλου (διαβάστε την ανάλυση εδώ). Σε γενικές γραμμές θα μπορούσαμε να αναφέρουμε, πως τα κριτήρια παραμένουν τα ίδια. Ωστόσο, βάση εμπειρίας στοιχηματισμού στις μεγάλες διοργανώσεις εδώ και αρκετά χρόνια μπορούμε να κάνουμε μία σχετική κάλυψη.

Εφόσον κρίνω πως η Βραζιλία θα κατακτήσει το Μουντιάλ, θα την ποντάρω και να φθάσει μέχρι τον τελικό. Στο 3.40 @stoiximan το συγκεκριμένο σενάριο για τη «σελεσάο», που σύμφωνα με τις διασταυρώσεις θα βρει τη Γερμανία στα ημιτελικά. Για τα «πάντσερ» η αντίστοιχη πορεία, προσφέρεται στο 3.25 @winmasters. Θεωρώ, πως με το διάβασμα των χιαστί θα πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω στο δεξί ταμπλό για να γίνει το μπαμ.

στοιχιμαν τελικος μουντιαλ 2018 στοιχημα φιναλιστ προγνωστικά

Το αριστερό ταμπλό με ομάδες όπως η Ουρουγουάη, Αργεντινή, Ισπανία, Γαλλία και Πορτογαλία τα πράγματα μοιάζουν πιο ισορροπημένα. Έχουμε να κάνουμε με πέντε ισχυρές χώρες. Σαφέστατα και οι πέντε θα διεκδικήσουν στα ίσια τις πιθανότητες, που τους αναλογούν και εδώ θα παίξει σημαντικό ρόλο η κατάσταση που θα βρίσκονται τα μεγάλα τους όπλα. Με την ισάτοπο απαγωγή θα αφήσω εκτός τις Ουρουγουάη 15.00 @winmasters και Πορτογαλία 15.00 @stoiximan, καθώς αμφότερες δεν διαθέτουν το βάθος στο ρόστερ και τις εναλλακτικές να βρεθούν στον τελικό του «Λουζνίκι» της Μόσχας.

μουντιαλ 2018 στοιχημα τελικος αποδοσεισ προγνωστικα

Απέμειναν τρεις που της αναφέρω κατά σειρά, βάση αποδόσεων. Η Ισπανία 4.20 @winmasters μπορεί να διαθέτει υπεροπλία σε όλες τις γραμμές, αλλά στον πάγκο βρίσκεται ο Λοπετέγκι, που δεν έχει τις ανάλογες εμπειρίες από μεγάλες διοργανώσεις. Η Γαλλία 4.00 @stoiximan με τη σειρά της έχει εμπειρία, δύναμη στα χαφ και εξαιρετικό τερματοφύλακα, αλλά στα δικά μου μάτια φαίνεται να της λείπει κάτι. Σοβαρός, εργατικός ο Ντιντιέ Ντεσάν αλλά όπως έδειξε και στα προκριματικά βγάζει θέματα απέναντι σε κλειστές άμυνες.

στοιχιμαν τελικος αποδοσεισ στοιχημα λαιβ

Τελευταία άφησα την Αργεντινή 5.50 @winmasters με τον Λιονέλ Μέσι να δηλώνει πρόσφατα, πως μάλλον είναι η τελευταία του ευκαιρία να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Στα γήπεδα της Βραζιλίας το 2014 κατάφερε να φθάσει μέχρι τον τελικό, διαθέτοντας πάνω κάτω το ίδιο ρόστερ. Αυτή τη φορά στον πάγκο κάθεται ο Χόρχε Σαμπαόλι, που σαφέστατα διαθέτει μεγαλύτερη εμπειρία από τους προκατόχους του. Η απόδοση κρίνεται ελκυστική και την βάζων στο παιχνίδι μου.

Επομένως, βάση το παραπάνω σκεπτικό δεν θεωρώ απίθανο να δούμε ζευγάρι τελικού Βραζιλία-Αργεντινή, με το εν λόγο σενάριο να παίζεται στο 25.00 @stoiximan.

ΦΙΝΑΛΙΣΤ

>>ΒΡΑΖΙΛΙΑ: @3.40 (@stoiximan.gr)

>>ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: @5.50 (@winmasters.gr)

ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ

>>ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: @25.00 (@stoiximan.gr)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΩΚΟΣ

1ος Όμιλος Μουντιάλ 2018 Στοίχημα Προγνωστικά | Ανάλυση και Αποδόσεις

ΑΙΓΥΠΤΟΣ
ΡΩΣΙΑ
ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ
2ος Όμιλος Μουντιάλ 2018 Στοίχημα Προγνωστικά | Ανάλυση και Αποδόσεις

ΙΡΑΝ
ΜΑΡΟΚΟ
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΙΣΠΑΝΙΑ
3ος Όμιλος Μουντιάλ 2018 Στοίχημα Προγνωστικά | Ανάλυση και Αποδόσεις

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
ΔΑΝΙΑ
ΓΑΛΛΙΑ
ΠΕΡΟΥ
4ος Όμιλος Μουντιάλ 2018 Στοίχημα Προγνωστικά | Ανάλυση και Αποδόσεις

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΚΡΟΑΤΙΑ
ΙΣΛΑΝΔΙΑ
ΝΙΓΗΡΙΑ
5ος Όμιλος Μουντιάλ 2018 Στοίχημα Προγνωστικά | Ανάλυση και Αποδόσεις

ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ
ΕΛΒΕΤΙΑ
ΣΕΡΒΙΑ
6ος Όμιλος Μουντιάλ 2018 Στοίχημα Προγνωστικά | Ανάλυση και Αποδόσεις

ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ
ΜΕΞΙΚΟ
ΣΟΥΗΔΙΑ
7ος Όμιλος Μουντιάλ 2018 Στοίχημα Προγνωστικά | Ανάλυση και Αποδόσεις

ΒΕΛΓΙΟ
ΑΓΓΛΙΑ
ΠΑΝΑΜΑΣ
ΤΥΝΗΣΙΑ

ΚΟΛΟΜΒΙΑ
ΙΑΠΩΝΙΑ
ΠΟΛΩΝΙΑ
ΣΕΝΕΓΑΛΗ

στοιχημα παγκοσμιο κυπελλο 2018 νικητης διοργάνωσης
στοίχημα προγνωστικά 1ος σκορερ μουντιαλ 2018 ρωσία
προγνωστικά μουντιάλ 2018 τελικός στοίχημα ρωσια παγκόσμιο κύπελλο
στοίχημα παγκόσμιο κύπελλο 2018 ρωσία ημιτελικά διοργάνωσης μουντιάλ

No Comments

Comments for Στοίχημα Μουντιάλ 2018 Τελικός | Προγνωστικά Φιναλίστ Παγκοσμίου Κυπέλλου | Ανάλυση και Αποδόσεις are now closed.