Καλή επίθεση, κακή άμυνα η Μαρσέιγ, ο ΠΑΟΚ πάει για την απόλυτη ανατροπή
ΠΑΟΚ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ
Δύο εντελώς διαφορετικά ημίχρονα από τον ΠΑΟΚ στο «Velodrome», κακός στο 1ο, σαφώς βελτιωμένος στην επανάληψη, ναι μεν ηττήθηκε με 2-1, όμως το γκολ που σημείωσε με τον Ελ Καντουρί στο 48’, τον κρατάει «ζωντανό» ενόψει της ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη.
Έμεινε χωρίς αγωνιστική δράση, αφού έγινε δεκτό το αίτημα αναβολής του αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό, για να μην επιφορτιστεί με έξτρα ματς και να προετοιμαστεί ακόμα καλύτερα για το παιχνίδι με τους Μασσαλούς. Με τη βοήθεια της «Τούμπας», που πραγματικά θα «καίγεται», ο «δικέφαλος του Βορρά» θα προσπαθήσει με εμφάνιση ανάλογη του 2ου ημιχρόνου του πρώτου αγώνα, να βρει κατ’ αρχήν γκολ που θα φέρει το ζευγάρι στα ίσια και κατ’ επέκταση να πάει για το καλύτερο δυνατό.
- Απουσίες και Τραυματισμοί: Το ιατρικό δελτίο περιλαμβάνει μόνο το όνομα του Γιάννη Μιχαηλίδη, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να καταστρώνει τα πλάνα του με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
ΜΑΡΣΕΪΓ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ
Θα μπορούσε και καλύτερα, θα μπορούσε και χειρότερα η Μαρσέιγ. Είχε τον πρώτο λόγο στο 1ο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, βρήκε δύο γκολ, θα μπορούσε να έχει βρει και περισσότερα, όμως δεν είχε την ίδια απόδοση και στο δεύτερο μέρος, δέχθηκε γκολ με την έναρξή του, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να έχει ισοφαριστεί.
Κρατάει τη νίκη και την εμφάνιση του 1ου ημιχρόνου, πάει στην «Τούμπα» ούσα το φαβορί για την πρόκριση. Έκανε τη δουλειά της και στη Λιγκ 1, όπου για την 31η αγωνιστική επικράτησε της Μονπελιέ με 2-0 και επέκτεινε το νικηφόρο σερί της στους επτά αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Αρκετά τα αγωνιστικά προβλήματα που θα έχει, το έργο της γίνεται δυσκολότερο.
- Απουσίες και Τραυματισμοί: Σεΐκ Ντιένγκ και Μπουμπακάρ Καμαρά συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες, ενώ ο Ζέρσον αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και είναι επίσης τιμωρημένος. Απόντας από τον πάγκο της Μαρσέιγ θα είναι και ο Χόρχε Σαμπάολι, για τον ίδιο λόγο. Και πάλι εκτός το «βαρύ» της πυροβολικό, Αρκάντιους Μίλικ. Τουλάχιστον υπολογίζονται οι Τσαλέτα-Τσαρ και Μπακαμπού.
ΠΑΟΚ – ΜΑΡΣΕΪΓ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
- ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ (G/G) @1.83 bet365
- Η Μαρσέιγ είναι καλύτερη εκτός έδρας, παρά εντός, δεν μπορεί να κρατήσει τη συγκέντρωσή της, έχει αμυντικά ζητήματα, όμως επιθετικά είναι άκρως επικίνδυνη. Ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει με τη δύναμη της «Τούμπας» και με ασφυκτική πίεση, την οποία οι Μασσαλοί δεν αντέχουν, να κάνουν την ανατροπή. Εμείς θα πάμε στα γκολ και στην επιλογή του G/G στο 1.83.
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |
*Προσοχή: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση προτροπή για στοιχηματισμό ή επένδυσης χρημάτων.