Οι εκτιμήσεις των συνεργατών της webfreebets.com για τους σημερινούς αγώνες.

  1. Ντόρντρεχτ – Χέλμοντ : Oι γηπεδούχοι εμφανίζονται πολύ δυνατοί στην έδρα τους.Αρκετά τυχερή ως τώρα η Χέλμοντ και με πολλές απουσίες στον σημερινό αγώνα.Θα λείπει και ο βασικός της σκόρερ.Θα προτιμήσουμε τον άσσο ( στο 2,50 περίπου) , ο οποίος έχει πολύ καλή απόδοση .
  2. Τουλούζ – Λίλ : Προβλέπουμε και πιστεύουμε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.Η Τουλούζ έχει 6 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς G/G.Αντίθετα η Λίλ , φέρνει συνεχόμενα  G/G στα παιχνίδια της και νομίζουμε ότι  αυτό θα επαναληφθεί και στον συγκεκριμένο αγώνα.Η απόδοση του G/G στο 2,10.
  3. Λυών – Ρεν : H Λυών έχει από τις καλύτερες έδρες του Πρωταθλήματος.Επίσης είναι πολύ παραγωγική στην έδρα της με τουλάχιστον δύο γκόλ σε κάθε εντός έδρα αγώνα.Η Ρεν είναι ομάδα με μεγάλη αστάθεια και θα προτείνουμε τον άσσο , στο 1,75-1,80.
  4. Λιβόρνο – Άσκολι  : H φιλοξενούμενη ομάδα εξακολουθεί να θεωρείται από τις χειρότερες της κατηγορίας. Το Λιβόρνο προέρχεται από πολύ αξιοπρεπείς εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν με επιτυχημένα αποτελέσματα. Ποντάρουμε στον άσσο με απόδοση 1,60-1,65.
  5. Σαν Μάρτιν – Ολ Μπόις : Δεν έχουν να χωρίσουν πολλά τις δύο ομάδες , βρίσκονται περίπου στην ίδια βαθμολογική θέση,λογικό σημείο το Χ στο 3,10.

Για περισσότερα betbonus και freebet πατήστε εδω.

Καλό απόγευμα και καλή τύχη.

πηγές : kingbet.gr , sufrbet.net , betcosmos.com

 

No Comments

Comments for Στοιχηματικές προτάσεις για το κουπόνι της Παρασκεύης are now closed.