Προτάσεις στοιχήματος για τους αγώνες του Uefa Europa League

Προτάσεις στοιχήματος για τους αγώνες του Uefa Europa League 1

Τα σημερινά προγνωστικά των συνεργατών μας για τους αγώνες Uefa.

  1. Σταντάρ Λ. – Αννόβερο :Αγώνας με μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον.Οι γηπεδούχοι καίγονται περισσότερο για την νίκη καθώς την τελευταία αγωνιστική παίζουν στην Κοπεγχάγη.Το Αννόβερο έχει σχεδόν προκριθεί αν συνυπολογίσουμε ότι το τελευταίο ματς το έχει εντός με την αδιάφορη Βόρσκλα.Το κίνητρο είναι μεγαλύτερο για την Σταντάρ οπότε θα στοιχηματίσουμε στον υψηλό άσσο της sportingbet , 2.40 για την ακρίβεια.
  2. Βόρσκλα – Κοπεγχάγη :Πρόκειται για το έτερο μάτς του ομίλου και η Κοπεγχάγη χρειάζεται μόνο νίκη για να ελπίζει.Επίσης θέλει η Σταντάρ να μην κερδίσει τον δικό της αγώνα.Τίποτα το ιδιαίτερο η Βόρκσλα εντός , επιλέγουμε το διπλό στην Ladbrokes που θα το βρείτε στο 2.25.
  3. Μάλμε – Αλκμάαρ  :Παντελώς αποτυχημένη η παρουσία των Σουηδών στον όμιλο.Ομάδα χωρίς ευρωπαικές παραστάσεις η Μάλμε και χωρίς επίσημους αγώνες.Οι Ολλανδοί λογικά θα φύγουν με το διπλό γιατί το θέλουν περισσότερο.Το διπλό κυμαίνεται στο 1.50 στην Bwin.
  4. Μέταλιστ – Αούστρια Β. :Οι γηπεδούχοι είναι πολύ δυνατοί εντός έδρας και έχουν αξιοπρεπέστατο ρόστερ.Ένα ακόμα πλεονέκτημά τους είναι οι καιρικές συνθήκες καθώς είναι πιο εξοικειωμένοι με το κρύο.Δυνατή και η Αούστρια αλλά θα προτιμήσουμε τον άσσο στην Interwetten.
  5. Ρεν – Ουντινέζε  :Γαλλοιταλικός…άξονας o αγώνας.Ποιοτικότερη ομάδα και με καλή άμυνα η Ουντινέζε , αρνητική η ευρωπαική πορεία των γάλλων.Το ποντάρισμα μας θα είναι  ιδιαίτερο και θα στοιχηματίσουμε στο να σκοράρουν πρώτα οι Ιταλοί με απόδοση 2.00 στην Betoto.

Για περισσότερα games και bonus , πατήστε εδώ.

Καλή τύχη στα πονταρίσματα σας και καλό απόγευμα.

Τα προγνωστικά προέρχονται από το betcosmos.com και το bookenemy.com.