Προγνωστικά Στοιχήματος για το Σαββατοκύριακο

Προγνωστικά Στοιχήματος για το Σαββατοκύριακο

  1. ΚΑΛΜΑΡ – ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ:  Καθαρό φαβορί η Καλμαρ που είναι στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος, η έδρα της με 6 νίκες 1 ισοπαλία δείχνει πανίσχυρη. Η Τρελεμποργκ μετά από μια καλή προσπάθεια βρήκε πάλι κατήφορο με 5 ήττες και άμυνα που έφαγε 18 τέρματα. Επιλογές το Over 2.5 και Άσσος(1)
  2. ΣΙΡΙΑΝΣΚΑ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ: Εδώ σηκώνει αρκετή συζήτηση το θέμα. Μέτριες οι ομάδες, η Γκετεμποργκ ως φαβορί δε θα έχει εύκολο έργο μέσα στην σκληρή έδρα της Σιριανσκα που δέχτηκε μόλις 1 τέρμα στα 5 τελευταία μέσα στο σπίτι της. Δίνω περισσότερες πιθανότητες στο GG με πολύ  κοντά το Over 2.5
  3. ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ – ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ: Οριακές καταστάσεις με την έδρα να έχει ένα προβάδισμα. Υπερασπίζει την Ανγκελχολμς επίσης και το αήττητο που κρατά στις 6 τελευταίες αγωνιστικές. Άσσος (1)
  4. ΣΑΝΤΟΣ – ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΙΡΟ: Από τις πιο Over ομάδες του Μπραζιλειρο η Αμερικα Μινειρο όπου επαλήθευσε 5 φορές Over στις 6 πρώτες αγωνιστικές με προβληματική άμυνα. Η Σαντος μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς. Over 2.5 και Άσσος(1)

Καλή Επιτυχία!

Πηγή : surfbet.net

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Aρμόδιος Ρυθμιστής MGA | Συχνή Συμμετοχή: Κίνδυνος Εθισμού και Απώλειας Περιουσίας