Στοίχημα Ποδόσφαιρο : Παρουσίαση και πληροφορίες για προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Football-imageΗ πιο διαδεδομένη μορφή τζόγου σήμερα στην Ελλάδα έχοντας υπερκεράσει το καζίνο, το Προπό, ηλεκτρονικά παιχνίδια ιππόδρομο και άλλες μορφές τζόγου θεωρείται το ποδοσφαιρικό στοίχημα για πολλούς γνωστό και ώς Πάμε Στοίχημα ποδόσφαιρο.

Στην Ελλάδα το μονοπώλιο όσον αφορά τους αγώνες ποδοσφαίρου παραμένει στον Ο.Π.Α.Π, κάτι που τα επόμενα χρόνια αναμένεται να αλλάξει σύμφωνα με τον νόμο περί ανταγωνισμού που υπάρχει στην Ευρωπαϊκή  Ένωση. Ωστόσο υπάρχει ήδη η δυνατότητα για πολλούς παίκτες που έχουν πρόσβαση στο Ιnternet να στοιχηματίσουν μέσω αυτού.

Τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργηθεί πολλές εταιρίες που έχουν ως κύρια δραστηριότητα το στοίχημα στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Κάποιες από αυτές διέθεταν είδη πρακτορεία στην χώρα όπου εδρεύουν όπως είναι η Paddy Power για παράδειγμα.

Οι τζίροι που ποντάρονται σε αγώνες ποδοσφαίρου είναι εξωπραγματικοί αν αναλογιστεί κανείς ότι μόνο στην Betfair όπου τους δημοσιεύει μπορεί να φτάσει τα 15.000.000 €.

Τα μεγάλα ποσά που παίζονται έχουν ως αποτέλεσμα κάποιες φορές να υπάρχουν υποψίες για στημένους αγώνες κάτι που θεωρείται και αναμενόμενο όταν εμπλέκεται το χρήμα στον αθλητισμό.

Η Uefa και η Fifa κάνουν προσπάθειες να εξαλείψουν το φαινόμενο αυτό παρόλα αυτά είναι εξαιρετικά δύσκολο.Για αυτούς τους λόγους οι φίλοι του στοιχήματος δεν θα πρέπει να παρασύρονται αλλά να παίζουν για διασκέδαση και ένα ενδεχόμενο μικρό κέρδος. Αν δεν σας περισσεύουν και δεν αποτελεί για εσάς παράγοντα διασκέδασης τότε καλύτερα να αποφεύγετε το συγκεκριμένο είδους τζόγου.

Τα είδη όπου μπορείτε να στοιχηματίσετε σε ένα αγώνα ποδοσφαίρου είναι  πολλά όπως : τελικό νικητή, under/over στα goal, live betting, αποτέλεσμα ημιχρόνου κ.α. Ακόμη υπάρχουν και πιο  εξειδικευμένα στοιχήματα όπως οι καρτες, τα κόρνερ κτλ.

Οι bookmakers δίνουν την δυνατότητα στους παίκτες να επιλέξουν μονά παιχνίδια ή παρολί επιλέγοντας πολλά σημεία σε ένα δελτίο, επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα του συστήματος δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες να έχουν κέρδη ακόμη και αν έχουν κάποιες λάθος επιλογές.

Στο στοίχημα ποδόσφαιρο μπορείτε να ποντάρετε και κατά την εξέλιξη ενός αγώνα, επομένως για να ενημερωθείτε για το live betting πατήστε εδώ. Επίσης μάθετε για το πως ξεχωρίζουμε ένα Value Bet πατώντας εδώ.

No Comments

Comments for Στοίχημα Ποδόσφαιρο are now closed.