ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΠΑΠ | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

pame-stoixima-podosfairo-opap

Στοίχημα Ποδόσφαιρο και Live Betting. Oδηγός και στρατηγική

Η πιο διαδεδομένη μορφή τζόγου σήμερα στην Ελλάδα έχοντας υπερκεράσει το καζίνο, το Προπό, ηλεκτρονικά παιχνίδια ιππόδρομο και άλλες μορφές τζόγου θεωρείται το ποδοσφαιρικό στοίχημα για πολλούς γνωστό και ώς Πάμε Στοίχημα ποδόσφαιρο.

Στην Ελλάδα το μονοπώλιο όσον αφορά τους αγώνες ποδοσφαίρου και τα επίγεια καταστήματα παραμένει στον Ο.Π.Α.Π, κάτι που τα επόμενα χρόνια αναμένεται να αλλάξει σύμφωνα με τον νόμο περί ανταγωνισμού που υπάρχει στην Ευρωπαϊκή  Ένωση. Ωστόσο υπάρχει ήδη η δυνατότητα για πολλούς παίκτες που έχουν πρόσβαση στο Ιnternet να στοιχηματίσουν νόμιμα σε μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως όπως είναι η bet365.gr και η Paddy Power ,  αλλά και ο stoiximan.gr που θεωρείτε η καλύτερη ελληνική εταιρεία για online στοίχημα ποδοσφαίρου.Οι εταιρείες εκτός από ποδοσφαρικό στοίχημα προσφέρουν και άλλες υπηρεσίες που βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη όπως είναι το live streaming από δημοφιλή Πρωταθλήματα και διοργανώσεις όπως η Primera Division στην Ισπανία , η Μπουνετσλίγκα στη Γερμανία και η Serie A στην Ιταλία , δυνατότητα για cash out , ειδικά στοιχήματα , live στατιστικά και αποτελέσματα αγώνων.

Τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργηθεί πολλές εταιρίες που έχουν ως κύρια δραστηριότητα το στοίχημα στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Κάποιες από αυτές διέθεταν είδη πρακτορεία στην χώρα όπου εδρεύουν όπως είναι η Paddy Power για παράδειγμα.

Οι τζίροι που ποντάρονται σε αγώνες ποδοσφαίρου είναι εξωπραγματικοί αν αναλογιστεί κανείς ότι μόνο στην Betfair όπου τους δημοσιεύει μπορεί να φτάσει τα 15.000.000 €.

Τα μεγάλα ποσά που παίζονται έχουν ως αποτέλεσμα κάποιες φορές να υπάρχουν υποψίες για στημένους αγώνες κάτι που θεωρείται και αναμενόμενο όταν εμπλέκεται το χρήμα στον αθλητισμό.Κατά καιρούς ακούγονται και δημοσιεύονται ιστορίες για αγώνες με περίεργη στοιχηματική δραστηριότητα στα πλαίσια ερευνών της UEFA/FIFA για καθαρό παιχνίδι.

Η Uefa και η Fifa κάνουν προσπάθειες να εξαλείψουν το φαινόμενο αυτό παρόλα αυτά είναι εξαιρετικά δύσκολο.Για αυτούς τους λόγους οι φίλοι του στοιχήματος δεν θα πρέπει να παρασύρονται , αλλά να παίζουν για διασκέδαση και ένα ενδεχόμενο μικρό κέρδος. Αν δεν σας περισσεύουν και δεν αποτελεί για εσάς παράγοντα διασκέδασης τότε καλύτερα να αποφεύγετε το συγκεκριμένο είδους τζόγου και να παρακολουθείτε αγώνες της ομάδας σας ή μεγάλων συλλόγων που προσφέρουν συγκινήσεις και έντονα συναισθήματα.

Τα είδη όπου μπορείτε να στοιχηματίσετε σε ένα αγώνα ποδοσφαίρου είναι  πολλά όπως : τελικό νικητή, under/over στα goal, live betting, αποτέλεσμα ημιχρόνου κ.α. Ακόμη υπάρχουν και πιο  εξειδικευμένα στοιχήματα όπως οι καρτες, τα κόρνερ κτλ.

Οι online bookmakers και ο ΟΠΑΠ μέσω του Πάμε Στοίχημα  δίνουν την δυνατότητα στους παίκτες να επιλέξουν μονά παιχνίδια ή παρολί επιλέγοντας πολλά σημεία σε ένα δελτίο, επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα του συστήματος δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες να έχουν κέρδη ακόμη και αν έχουν κάποιες λάθος επιλογές.

Στο στοίχημα ποδόσφαιρο μπορείτε να ποντάρετε και κατά την εξέλιξη ενός αγώνα, επομένως για να ενημερωθείτε για το live betting πατήστε εδώ. Επίσης μάθετε για το πως ξεχωρίζουμε ένα Value Bet πατώντας εδώ.

No Comments

Comments for Στοίχημα Ποδόσφαιρο are now closed.