ΣTOIXHMA MΠΑΣΚΕΤ : ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ NA ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΕΤΕ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Στοίχημα Μπάσκετ και Προγνωστικά

Μπάσκετ Στοίχημα και Προγνωστικά

Στην χώρα μας, το δεύτερο πιο αγαπημένο άθλημα των φιλάθλων θεωρείται το μπάσκετ  , ενώ από πλευράς επιτυχιών σε συλλογικό αλλά και Εθνικό επίπεδο είναι μακράν πρώτο, επομένως είναι πολύ φυσιολογικό να συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον το στοίχημα μπάσκετ. Οι επιλογές για στοίχημα Μπάσκετ συγκεντρώνονται σε διάφορα Πρωταθλήματα και Διοργανώσεις όπως το NBA , Eυρωσμπάσκετ , A1 Ελλάδας , ACB Iσπανίας αλλά και τα Πρωταθλήματα της Ρωσίας , Ιταλίας και Τουρκίας όπου έχουν συγκεντρωθεί μεγάλοι παίκτες για λογαριασμό των ομάδων τους (ΜαΚάλεμπ , Σάτο , Φάρμερ στην Τουρκία , Φώτσης , Μπουρούσης στην Ιταλία , Κρισιτσ , Tεόντοσιτσ στη Ρωσία , κ.α)

H διαφορά του με το ποδόσφαιρο είναι ότι στο μπάσκετ δεν υπάρχει το σημείο Χ στους αγώνες διότι κάποιος θα είναι ο νικητής έστω και στην παράταση.

Αυτό δίνει την δυνατότητα στον παίκτη να επιλέξει με 50% πιθανότητες υπέρ του και άρα έχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια στο ποντάρισμα του.Ακόμη μια σημαντική διαφορά σε σχέση με το ποδόσφαιρο είναι ότι 9 στις 10 φορές το φαβορί θα επικρατήσει απέναντι στο αουτσάιντερ.

Γι αυτό το λόγω το κύριο στοίχημα που προσφέρουν οι Bookmakers στους αγώνες μπάσκετ είναι με ασιατικό χάντικαπ. Δηλαδή δίνοντας στο αουτσάιντερ πόντους υπέρ του, οι οποίοι προσθέτονται στο τελικό σκορ και δίνουν το αποτέλεσμα όσον αφορά το στοίχημα.

Βέβαια αυτό δίνει την δυνατότητα στους παίκτες να εκμεταλλευτούν τυχόν λάθος τω εταιριών στους πόντους που θα δώσουν και να ποντάρουν με ένα θεωρητικό προβάδισμα (Value Bet).Οι αποδόσεις στους αγώνες μπάσκετ με χάντικαπ κυμαίνονται μεταξύ 1,75 και 1,91 ανάλογα με την γκανιότα που έχει κάθε εταιρία στοιχήματος.

Ακόμη, διαδεδομένα είδη στα στοιχήματα μπάσκετ είναι το Under/Over στους πόντους όπου οι Bookmakers δίνουν μια πρόβλεψη τελικού σκορ με βάση τον μέσο όρο των δύο ομάδων και ο παίκτης καλείται να επιλέξει ανάμεσα στα δύο.

Επίσης ως εναλλακτικό στοίχημα μπορείτε να στοιχηματίσετε στην ατομική αγωνιστική απόδοση κάποιου παίκτη επιλέγοντας τον πρώτο σκόρερ ή αν πετύχει ο παίκτης σας περισσότερους πόντους από τον προσωπικό του μέσο όρο ή ασιστ, κλεψίματα.

Στο στοίχημα μπάσκετ μπορείτε να ποντάρετε και κατά την εξέλιξη ενός αγώνα, επομένως για να ενημερωθείτε για το live betting πατήστε εδώ. Επίσης μάθετε για το πως ξεχωρίζουμε ένα Value Bet πατώντας εδώ.

No Comments

Comments for Στοίχημα Μπάσκετ are now closed.